Ga naar..
<< Terug

Fasso Yiriwa Group

 • Fasso Yiriwa Group

  Leners in deze groep: Bakary, Dramane, Mamadou, Souleymane, Daouda.

  100.00% Geworven

   

  Online sinds 20-05-2019

  Lening duur 10 maanden

  Voorgeschoten op 16-05-2019

  Sector Landbouw

  Activiteit Livestock

  Land flag Mali

  Locatie Yangasso


  Wisselkoers risico Ja
  i
  Op alle leningen loopt u een wisselkoers risico. 
  Terugbetaling risico Ja
  i
  Indien deze ondernemer niet terugbetaalt ontvangt u (een gedeelte van) uw geld niet retour. 

Sommige teksten zijn automatisch vertaald, klik op de Engelse vlag voor het origineel Leningen en updates tonen in het Engels x

Livestock

This loan helps to buy rams to resell in order to overcome his challenges.


Daouda is the man holding the ram's horn in the photo. He is a 37-year-old uneducated Malian, married and the father of three children, ages nine months to five years. His wife is a housekeeper.

Daouda raises rams and sells grains. He borrowed from the microfinance organization RMCR for the first time through his neighbors in the village. He buys his rams at nearby fairs and resells them in town. Daouda has been in this business for more than 12 years. The profit he earns allows him to pay for some of his family's needs, including food, and his children's medical expenses, clothes and shoes. He often experiences poor sales and the high cost of transporting his rams, but he generally arranges the trip with the livestock farmers in his area to overcome this challenge.

In the future, Daouda hopes to have a larger loan to expand his business and earn significant profits.

Opmerkingen bij deze lening:

Dit is een groepsproject

In een groepsproject krijgt ieder lid van de groep een individuele lening, maar maakt onderdeel uit van een groep individuen. De groep is er om ondersteuning te bieden aan de leden en zorgt voor een systeem van sociale controle bij het terugbetalen van de leningen.

Groepen kunnen wel of niet formeel gebonden zijn door een groepsgarantie. Indien er sprake is van een groepsgarantie, zijn de leden van de groep gezamenlijk verantwoordelijk voor de terugbetalingen van hun mede groepsleden indien deze te laat of niet terugbetalen.

Kiva’s veldpartners beschrijven vaak specifiek één lener uit de groep. De beschrijving van het project, de sector en andere kenmerken van het profiel van het groepsproject worden ontleend aan die ene specifieke lener. De overige leden van de groep zijn niet verplicht hun lening voor hetzelfde doel te gebruiken.

Totaal lening bedrag € 1.625 (€ 325,00, per persoon)

Verwachte betaling Daadwerkelijke betaling Opmerking
maart 2020 € 1.625,00 € 0,00
Lokale Kiva partner
De gegevens van deze partner zijn op dit moment nog niet bij ons bekend, dit probleem wordt zo spoedig mogelijk verholpen.
U kunt deze gegevens eventueel wel bekijken via het profiel op Kiva.
Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?