Ga naar..
<< Terug

Benkan Group

 • Benkan Group

  Leners in deze groep: Tinzaka Amidou, Zeny, Oumar, Mamoutou, Lamine, Adama.

  100.00% Geworven

   

  Online sinds 08-09-2019

  Lening duur 9 maanden

  Voorgeschoten op 25-07-2019

  Sector Landbouw

  Activiteit Dieren verkoop

  Land flag Mali

  Locatie CIWARA


  Wisselkoers risico Ja
  i
  Op alle leningen loopt u een wisselkoers risico. 
  Terugbetaling risico Ja
  i
  Indien deze ondernemer niet terugbetaalt ontvangt u (een gedeelte van) uw geld niet retour. 

Sommige teksten zijn automatisch vertaald, klik op de Engelse vlag voor het origineel Leningen en updates tonen in het Engels x

Dieren verkoop

Deze lening helpt om dieren te kopen en door te verkopen om zijn familie te onderhouden.


Zeny is de man die de hoorn van de ram op de foto vasthoudt. Hij is een klant van RMCR. Hij komt uit Mali, is 56 jaar oud, en getrouwd met twee vrouwen. Drie van zijn negen kinderen gaan naar school. Zijn vrouwen zorgen voor het huis. Zijn hoofdactiviteit is het houden van vee en het verkopen van schapen. Hij koopt en verkoopt zijn dieren op wekelijkse markten in zijn omgeving.

Het fokken van schapen is winstgevend en stelt hem in staat om de opleiding van zijn kinderen te betalen. Na een verkoop kan hij een winst van 40.000 tot 60.000 Malinese Frank maken, maar hij moet vaak de ziekte of de dood van zijn dieren onder ogen zien, zelfs met veterinaire zorg.

Opmerkingen bij deze lening:

Dit is een groepsproject

In een groepsproject krijgt ieder lid van de groep een individuele lening, maar maakt onderdeel uit van een groep individuen. De groep is er om ondersteuning te bieden aan de leden en zorgt voor een systeem van sociale controle bij het terugbetalen van de leningen.

Groepen kunnen wel of niet formeel gebonden zijn door een groepsgarantie. Indien er sprake is van een groepsgarantie, zijn de leden van de groep gezamenlijk verantwoordelijk voor de terugbetalingen van hun mede groepsleden indien deze te laat of niet terugbetalen.

Kiva’s veldpartners beschrijven vaak specifiek één lener uit de groep. De beschrijving van het project, de sector en andere kenmerken van het profiel van het groepsproject worden ontleend aan die ene specifieke lener. De overige leden van de groep zijn niet verplicht hun lening voor hetzelfde doel te gebruiken.
Geen teams

Totaal lening bedrag € 1.675 (€ 279,17, per persoon)

Verwachte betaling Daadwerkelijke betaling Opmerking
mei 2020 € 1.675,00 € 0,00
Lokale Kiva partner
De gegevens van deze partner zijn op dit moment nog niet bij ons bekend, dit probleem wordt zo spoedig mogelijk verholpen.
U kunt deze gegevens eventueel wel bekijken via het profiel op Kiva.
Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?