Ga naar..
<< Terug

Benkadi Group

 • Benkadi Group

  Leners in deze groep: Nagapé, Sidiki, Drissa.

  100.00% Geworven

   

  Online sinds 31-10-2019

  Lening duur 10 maanden

  Voorgeschoten op 08-10-2019

  Sector Landbouw

  Activiteit Dieren verkoop

  Land flag Mali

  Locatie CIWARA


  Wisselkoers risico Ja
  i
  Op alle leningen loopt u een wisselkoers risico. 
  Terugbetaling risico Ja
  i
  Indien deze ondernemer niet terugbetaalt ontvangt u (een gedeelte van) uw geld niet retour. 

Sommige teksten zijn automatisch vertaald, klik op de Engelse vlag voor het origineel Leningen en updates tonen in het Engels x

Dieren verkoop

Deze lening helpt om rammen aan te schaffen om succesvol door te verkopen om zo de schoolkinderen te kunnen ondersteunen.


Nagapé is degene met het koord van de ram in zijn hand op de foto. Hij komt uit Mali, hij is 44 jaar oud, getrouwd en de vader van vier kinderen, waarvan er twee op school zitten. Zijn vrouw is huisvrouw.

Hij fokt huisdieren. Hij koopt en verkoopt zijn dieren op de dagelijkse kermissen in zijn omgeving. De commerciële handel en het fokken van dieren is winstgevend voor hem. Het stelt hem in staat om de kosten voor de gezondheid en het onderwijs van zijn kinderen te dekken. Na de verkoop kan hij in enkele maanden 20.000 tot 50.000 Malinese frank winst maken.

Hij wordt vaak geconfronteerd met problemen van ziekte en dood van de dieren, ondanks de veterinaire zorg.

Opmerkingen bij deze lening:

Dit is een groepsproject

In een groepsproject krijgt ieder lid van de groep een individuele lening, maar maakt onderdeel uit van een groep individuen. De groep is er om ondersteuning te bieden aan de leden en zorgt voor een systeem van sociale controle bij het terugbetalen van de leningen.

Groepen kunnen wel of niet formeel gebonden zijn door een groepsgarantie. Indien er sprake is van een groepsgarantie, zijn de leden van de groep gezamenlijk verantwoordelijk voor de terugbetalingen van hun mede groepsleden indien deze te laat of niet terugbetalen.

Kiva’s veldpartners beschrijven vaak specifiek één lener uit de groep. De beschrijving van het project, de sector en andere kenmerken van het profiel van het groepsproject worden ontleend aan die ene specifieke lener. De overige leden van de groep zijn niet verplicht hun lening voor hetzelfde doel te gebruiken.

Totaal lening bedrag € 1.075 (€ 358,33, per persoon)

Verwachte betaling Daadwerkelijke betaling Opmerking
augustus 2020 € 1.075,00 € 0,00
Lokale Kiva partner
De gegevens van deze partner zijn op dit moment nog niet bij ons bekend, dit probleem wordt zo spoedig mogelijk verholpen.
U kunt deze gegevens eventueel wel bekijken via het profiel op Kiva.
Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?