Ga naar..
<< Terug

Ook zij steunen Wakibi!

ajax-loader
"Help mensen om zichzelf te helpen. Wakibi is een fantastisch initiatief."


Halina Reijn, Actrice, schrijfster
"Dagelijks vind ik het prachtig om te zien dat mensen het verschil kunnen maken in het creëren van betere plekken om te leven (en te bezoeken). De missie van Wakibi sluit daar fantastisch bij aan en helpt mensen dat verschil te maken in hun eigen omgeving. Door te ondernemen kunnen mensen en hun families een beter bestaan opbouwen. En dat heeft positieve effecten op hun omgeving. Ik moedig reisondernemers en reizigers dan ook van harte aan ondernemers uit ontwikkelingslanden hierin met Mikro kredieten te ondersteunen."


Gerben Hardeman, Travel Tomorrow ANVR
"Wakibi staat voor sociaal ondernemen anno nu. Met gebruik van nieuwe media en een creatieve aanpak, kun je vanuit Nederland direct en 1 op 1 geld en kennis bieden aan ondernemers in minder ontwikkelde landen. Met veel plezier heeft ABN AMRO dit initiatief gesteund. Ik nodig u graag uit om een ondernemer uit een ontwikkelingsland te steunen."


Gerrit Zalm,
"Ondernemerschap in ontwikkelingslanden is van groot belang, voor bestrijding van armoede en voor persoonlijke ontwikkeling. De ondernemers (in spe) hebben zelf echter vaak onvoldoende financiële middelen voor hun (beoogde) bedrijf. Steun deze ondernemers daarom via Wakibi! Een klein bedrag maakt al een groot verschil."


Prof. Enno Masurel, Hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Vrije Universiteit
Foto: Nick van Ormondt
"Geen ontwikkelingshulp, maar ontwikkelingssamenwerking - geen geldverslindende bodemloze put, maar een echte basis voor mensen om op te bouwen. En het werkt nog twee kanten op ook, want het is een investering die je grotendeels terugkrijgt! Wie kan daar nou op tegen zijn?"


Karin Bloemen, cabaretière, zangeres en actrice; Foto: Nick van Ormondt
"Wakibi - Van een avond op het podium krijg ik enorm veel energie! De kans om dat te doen wat je kunt en zelf wilt gun ik iedereen."


Monique Klemann, Loïs Lane
"Wakibi - Kleine investering, grote voldoening. Een duurzame manier om samen ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen groeien"


Roger Dassen, Global Managing Director Deloitte Touche Tohmatsu Ltd
"Van Wakibi krijg ik energie! Zelf zichtbaar mensen helpen, met resultaat. Hoe fijn is dat? "


Coen Olde Olthof, CEO at Alpha.One
"Wij gaan dit jaar onze droom verwezenlijken met onze expeditie door Afrika waarbij we ook gesteunde ondernemers gaan bezoeken. Met een micro-krediet kunnen ook ondernemers in ontwikkelingslanden hun droom verwezenlijken. Daarom steunen wij Wakibi!"


Jeffrey de Visser & Twan Crombach, Africa Expedition
"Wakibi - Grijp deze kans om te scoren!"


Floris Evers, Voormalig aanvoerder Nederlands hockey team
"WAKIBI = KANSEN = ONDERNEMERSCHAP -  Mij spreekt het bijzonder aan dat Wakibi met behulp van microkredieten kansen geeft aan ondernemers om zichzelf en de lokale gemeenschap te ontwikkelen. Een marktgedreven wijze van werken waarvan iedereen beter wordt!"


Coen Reinders, CFO / Statutair Directeur bij TriFinance / Parklane Insight
"Wakibi – een perfecte belegging. Ten eerste een opbrengst die qua verlies gunstiger is dan het gemiddelde resultaat van de beurs in het verleden jaar. En beter nog, het is een hoog renderende investering in de medemens. For a better World!"


Leo Spigt, Enspigt
Foto: Adriaan van Dam
"Economische ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van ontwikkelingssamenwerking. Juist het ondersteunen van kleine ondernemers in ontwikkelingslanden betaalt zich uit. Deze ondernemers kunnen hun gezin onderhouden, hun kinderen naar school sturen en mensen in dienst nemen. Door daarin te investeren kan dus veel bereikt worden."


Jolande Sap,
"Wakibi is vooral een unieke manier om microfinanciering voor veel Nederlanders toegankelijk te maken. Maar minstens zo belangrijk is dat het in sterke mate gedragen wordt door jonge mensen, die er hun energie én professionaliteit in kwijt willen en kunnen."


Prof. dr. Jozef H.J.P.Tettero, Hoogleraar marktbeleid en marktonderzoek, UvA,
"Wakibi - In tijden van recessie is investeren in de derde wereld destemeer noodzakelijk. Als je dan ook nog 98% van het geleende geld terug krijgt, zijn er eigenlijk geen redenen te bedenken om het niet te doen."


Prof. dr. P. Fockens, Professor Maag, darm en leverziekten AMC (Academisch Medisch Centrum)
"Wakibi - een prachtig initiatief met een geweldige impact op het leven van vele mensen. Ontwikkelingshulp waarbij mensen zich echt ‘ontwikkelen’. Uw bijdrage maakt via dit initiatief daadwerkelijk een betekenisvol verschil!"


Prof. dr. P.K. Jagersma, Hoogleraar Vrije Universiteit en Nyenrode Business Universiteit
"Je helpt via Wakibi iemand een eigen zaak en daarmee een zelfstandig leven op te bouwen, met een bedrag dat je toch anders op de bank had staan, tegen nul procent. Prachtig toch dat je direct impact kan hebben met zelfs een beperkte investering. Mensen, wat let je, go to Wakibi.nl! "


Mark Wetzels,
Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?