Ga naar..
<< Terug

Wakibi-partners

Trouwe partners, een duurzame impact


Door de financiële steun, kennis en expertise van onze partners staan we extra sterk


Wakibi heeft een netwerk van meerdere trouwe partners dat samen met Wakibi streeft naar een betere toekomst voor iedereen. Vele levens kunnen worden veranderd door de financiële steun, kennis en expertise van uiteenlopende bedrijven en organisaties. Samen maken we een grote duurzame impact – en daar zijn we enorm trots op!

Ook partner worden van Wakibi? Lees hoe je Wakibi steunt als bedrijf.

 

Onze bedrijfspartners:"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."

"Een deel van onze missie is reisondernemers te ondersteunen bij de toekomstbestendigheid van hun business. Daarbij gaat het o.a. om het wereldwijd creëren van betere plekken om te leven en te bezoeken. De missie van Wakibi sluit daar fantastisch bij aan. Door te ondernemen kunnen mensen en hun families een beter bestaan opbouwen. En dat heeft vele positieve effecten op hun omgeving."

“Aan een goede ontwikkeling gaan gelijke kansen vooraf. Triodos Foundation ondersteunt Wakibi omdat wij vinden dat ieder mens moet kunnen meedoen in de samenleving, ongeacht achtergrond of levensloop. Toegang tot financiële middelen iseen voorwaarde voor gelijke kansen. Geld is een middel dat mensen kan helpen hun doel te bereiken. Wakibi laat zien wat er mogelijk is met geld dat anders ingezet wordt.”

"Als specialist in verre reizen bezoeken wij de mooiste plekken van de wereld, net als onze reizigers. Onderweg worden wij regelmatig geconfronteerd met de moeilijke omstandigheden waarin sommige inwoners van deze landen verkeren. Deze mensen geven wij graag een duwtje in de rug middels microfinanciering. Wij geloven in ondernemerschap als een mooie en duurzame weg naar een betere toekomst voor de ondernemers, hun families en directe omgeving."

"Door middel van microfinanciering via Wakibi helpen wij graag ondernemers en hun families vooruit in de landen waar onze klanten mooie reiservaringen beleven. Zo hopen wij een bijdrage te leveren aan een betere wereld."

"Zoekhelden ondersteunt Wakibi zo graag omdat wij als ondernemers graag andere ondernemers helpen en omdat de wijze waarop de leningen worden verstrekt ook echt ondernemerschap stimuleert doordat het een lening betreft en geen gift! Duurzame hulp dus!"

"USP Marketing PR is een toonaangevend Amsterdams marketing- en PR-bureau. We ondersteunen wereldwijde merken op het gebied van luchtvaart, toerisme, gastvrijheid en lifestyle. Onze klanten variëren van gevestigde marktleiders tot lokale start-ups. We helpen Wakibi graag om in de reisbranche bekendheid te werven en impact te maken."

"Brandspanking brengt vakwerk en innovatie samen in marketing technologie. Omdat we veel samenwerken in multimediaprojecten is het vrij natuurlijk dat we Wakibi ondersteunen en geloven in het samenbrengen van mensen! Met onze technologie helpen we Wakibi duurzame ontwikkelingshulp blijvend onder de aandacht van (potentiële) donateurs te houden."

"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."

"Wij komen als logistiek dienstverlener voor onze klanten op de meest uiteenlopende plekken overal ter wereld. Graag helpen wij ondernemers in deze landen om hun onderneming te laten groeien door middel van microfinanciering via Wakibi."

"Lynx Solutions, een IT-serviceprovider gericht op het leveren van professionele oplossingen, heeft het voorrecht om nauw samen te werken met Wakibi, een echte partner, niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de overtuiging dat het gemeenschappen helpt en ondernemerschap een reële kans biedt. Lynx levert complete oplossingen op het gebied van ontwikkeling en beheer van software en media."

"Binnen Creative Dock is het onze missie om innovatieve startups op te zetten die echte klantproblemen oplossen. Op deze manier proberen wij de markt te verstoren en de klanten te voorzien in hun behoeftes. Wakibi geeft de mogelijkheid voor financiële vrijheid aan mensen in ontwikkelingslanden, waardoor zij mensen nieuwe kansen bieden. Wij geloven sterk in het concept van ‘mensen helpen mensen’, en dragen dan ook graag bij aan dit prachtige initiatief."

Web hosting 

"Wij willen ondernemers laten groeien, dat is onze passie!” Wij zijn dan ook blij en trots dat we mee mogen helpen aan een fantastisch initiatief als Wakibi"

"Met trots is ADC Nederland Wakibi’s communicatiepartner in print- en drukwerk. Microfinanciering staat voor duurzame oplossingen en geeft mensen de financiële vrijheid om hun ondernemerschap te cultiveren. Dit doel mag gezien worden! Daar dragen wij graag een steentje aan bij."

"At Yoast, we make software and courses to help people all around the globe to optimize their website for search engines. We're strong believers in Open Source software and thinking and are happy to contribute to useful projects like Wakibi/Kiva!"

"Faboem is opgericht met het doel de wereld mooier te maken, te beginnen met mooier geluid. Om in geluid te blijven wil ik graag aansluiten bij het nummer "Give a man a fish" van Arrested Development. Ik denk dat Wakibi mensen op een juiste manier helpt, door hun zelfredzaamheid te vergroten, in plaats van hun afhankelijkheid te vergroten. Hopelijk kan Faboem aan een mooiere wereld bijdragen door het steunen van Wakibi."

"Kraan Mode in Aalsmeer wil niet alleen de leukste damesmodezaak van de regio zijn, we willen ook concreet bijdragen aan betere kansen voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Onze klanten sparen 5% over al hun uitgaven bij ons. 1% daarvan gaat naar Stichting Wakibi. Op die manier hebben we al heel wat kleine zelfstandigen en hun omgeving op weg kunnen helpen naar een zelfstandig bestaan."

"Met onze eigen kennis en kunde een steentje bijdragen aan een betere samenleving: vanuit die gedachte zetten wij ons graag in voor Wakibi. Wij zijn Morgens, een adviesbureau in Leiden, met 30 medewerkers sterk. Wij maken organisaties blijvend fitter, door teams te begeleiden in processen, samenwerking en prestaties. Dit doen wij ook voor Wakibi. Wij geloven heel erg in de manier waarop Wakibi mensen die het moeilijk hebben verder brengt: geen hulpinfuus maar echt ondernemerschap stimuleren en zorgen dat mensen daarna langdurig op eigen benen kunnen staan."

"Wij van ‘De Smaakmakers communicatie’ weten hoe belangrijk een netwerk is waar je op terug kan vallen en waarin je elkaar helpt met grote en kleine gebaren. We ondersteunen dus graag een mooi initiatief als Wakibi."

"Alleen samen kunnen we daadwerkelijk iets veranderen. Dat is waarom Samen Administratie & Advies de initiatieven van Wakibi ondersteunt"

"Groen Search|Coaching ondersteunt Wakibi en staat achter de missie van de organisatie om mensen te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen. Life changing support, dat spreekt ons enorm aan!"

"Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen. En als kleine ondernemer kan ik alleen maar zeggen: “Gooi je handen in de lucht voor de kleine ondernemers!"

"Wij ondersteunen ondernemers om vanuit een diepere laag te ondernemen. We zijn opzoek naar de diepere laag, wat is jouw waarom? Onze waarom is om ondernemers hun volledige potentie te laten ervaren en zo succesvol te laten zijn. Wij ondersteunen ondernemers om dit uit te dragen in hun zichtbaarheid en branding. Vanuit deze insteek dragen wij Wakibi ook een zeer warm hart toe omdat zij zich ook sterk maken voor ondernemers zodat zij een beter bestaan kunnen opbouwen."
Ook met dank aan:
"De missie van Peaks is om mensen te helpen zich financieel zekerder te voelen zodat ze vrijer zijn om goede keuzes in hun leven te maken. Wakibi en Peaks hebben allebei voor ogen dat de eerste stap naar financiële zelfredzaamheid het allerbelangrijkste is."

"Veel MKB bedrijven nemen deel aan BuurtKadoos. Dit helpt de lokale ondernemer nieuwe klanten te werven en zo blijven buurten leefbaar doordat er gewoond, gewinkeld, gewerkt en ontspannen wordt. Wakibi ondersteunt ook lokaal ondernemerschap wat zorgt voor sociale cohesie en welvaart. En daar geloven wij in bij BuurtKadoos."Meer over het steunen van Wakibi:

Voor bedrijven die social impact willen


Als bedrijf bent u misschien op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan een betere wereld. Daarbij denkt u aan:
 

  • • U wilt medewerkers en klanten actief kunnen betrekken op een leuke manier (binding door goed doen).
  • • U wilt zelf bepalen wie u helpt en daar ook de impact van zien.
  • • U wilt uw visie uitdragen zodat anderen zullen volgen.
  • • U heeft ook interesse in contact met ‘like minded’ bedrijven.
  • • U wenst dat het eenvoudig is om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

U bent niet de enige die via Wakibi invulling wil geven aan een visie met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier meer over de Wakibi Social Impact Club.


Belastingvoordeel door de ANBI-status

 

Wakibi heeft een ANBI-status, daardoor zijn giften en schenkingen belastingvrij en aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst vindt u meer informatie over de voorwaarden of vraag ons naar de voorwaarden.
Individuele donatie

Wilt u een geen partnership maar een individuele donatie doen aan onze organisatie? Dat kan! Via deze link komt u op de betaalpagina waar u het donatiebedrag zelf kunt bepalen en direct kunt afrekenen via iDeal.

Lees ook: Waarvoor gebruikt Wakibi donaties?

Of   direct aan onze organisatie

 

Vrijwilliger bij Wakibi

Wilt u op een andere wijze bijdragen aan de organisatie van Wakibi, namelijk als vrijwilliger? Onze vrijwilligers maken het mogelijk dat 100% van de leningen ten goede komen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Daarom zijn wij continu op zoek naar enthousiaste zelfsturende vrijwilligers die ons willen helpen onze impact te vergroten.

Meer weten over de vrijwilligersfuncties? Bekijk de vrijwilligers pagina of neem contact met ons op.

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?