Ga naar..

Bedrijfspartners

Wakibi wordt mede ondersteund door onderstaande bedrijfspartners:
"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."

"Een deel van onze missie is reisondernemers te ondersteunen bij de toekomstbestendigheid van hun business. Daarbij gaat het o.a. om het wereldwijd creëren van betere plekken om te leven en te bezoeken. De missie van Wakibi sluit daar fantastisch bij aan. Door te ondernemen kunnen mensen en hun families een beter bestaan opbouwen. En dat heeft vele positieve effecten op hun omgeving."

"Als specialist in verre reizen bezoeken wij de mooiste plekken van de wereld, net als onze reizigers. Onderweg worden wij regelmatig geconfronteerd met de moeilijke omstandigheden waarin sommige inwoners van deze landen verkeren. Deze mensen geven wij graag een duwtje in de rug middels microfinanciering. Wij geloven in ondernemerschap als een mooie en duurzame weg naar een betere toekomst voor de ondernemers, hun families en directe omgeving."

"Door middel van microfinanciering via Wakibi helpen wij graag ondernemers en hun families vooruit in de landen waar onze klanten mooie reiservaringen beleven. Zo hopen wij een bijdrage te leveren aan een betere wereld."

"Zoekhelden ondersteunt Wakibi zo graag omdat wij als ondernemers graag andere ondernemers helpen en omdat de wijze waarop de leningen worden verstrekt ook echt ondernemerschap stimuleert doordat het een lening betreft en geen gift! Duurzame hulp dus!"

"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."

"USP Marketing PR is een toonaangevend Amsterdams marketing- en PR-bureau. We ondersteunen wereldwijde merken op het gebied van luchtvaart, toerisme, gastvrijheid en lifestyle. Onze klanten variëren van gevestigde marktleiders tot lokale start-ups. We helpen Wakibi graag om in de reisbranche bekendheid te werven en impact te maken."

"Lynx Solutions, een IT-serviceprovider gericht op het leveren van professionele oplossingen, heeft het voorrecht om nauw samen te werken met Wakibi, een echte partner, niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de overtuiging dat het gemeenschappen helpt en ondernemerschap een reële kans biedt. Lynx levert complete oplossingen op het gebied van ontwikkeling en beheer van software en media."

"Binnen Creative Dock is het onze missie om innovatieve startups op te zetten die echte klantproblemen oplossen. Op deze manier proberen wij de markt te verstoren en de klanten te voorzien in hun behoeftes. Wakibi geeft de mogelijkheid voor financiële vrijheid aan mensen in ontwikkelingslanden, waardoor zij mensen nieuwe kansen bieden. Wij geloven sterk in het concept van ‘mensen helpen mensen’, en dragen dan ook graag bij aan dit prachtige initiatief."

Web hosting 

"Wij willen ondernemers laten groeien, dat is onze passie!” Wij zijn dan ook blij en trots dat we mee mogen helpen aan een fantastisch initiatief als Wakibi"

"Met trots is ADC Nederland Wakibi’s communicatiepartner in print- en drukwerk. Microfinanciering staat voor duurzame oplossingen en geeft mensen de financiële vrijheid om hun ondernemerschap te cultiveren. Dit doel mag gezien worden! Daar dragen wij graag een steentje aan bij."

"Faboem is opgericht met het doel de wereld mooier te maken, te beginnen met mooier geluid. Om in geluid te blijven wil ik graag aansluiten bij het nummer "Give a man a fish" van Arrested Development. Ik denk dat Wakibi mensen op een juiste manier helpt, door hun zelfredzaamheid te vergroten, in plaats van hun afhankelijkheid te vergroten. Hopelijk kan Faboem aan een mooiere wereld bijdragen door het steunen van Wakibi."

"Met onze eigen kennis en kunde een steentje bijdragen aan een betere samenleving: vanuit die gedachte zetten wij ons graag in voor Wakibi. Wij zijn Morgens, een adviesbureau in Leiden, met 30 medewerkers sterk. Wij maken organisaties blijvend fitter, door teams te begeleiden in processen, samenwerking en prestaties. Dit doen wij ook voor Wakibi. Wij geloven heel erg in de manier waarop Wakibi mensen die het moeilijk hebben verder brengt: geen hulpinfuus maar echt ondernemerschap stimuleren en zorgen dat mensen daarna langdurig op eigen benen kunnen staan."

"Wij van ‘De Smaakmakers communicatie’ weten hoe belangrijk een netwerk is waar je op terug kan vallen en waarin je elkaar helpt met grote en kleine gebaren. We ondersteunen dus graag een mooi initiatief als Wakibi."

"Alleen samen kunnen we daadwerkelijk iets veranderen. Dat is waarom Samen Administratie & Advies de initiatieven van Wakibi ondersteunt"

"Met Tripido willen we bijdragen aan een mooiere wereld door de kennis en ervaring van werknemers uit het bedrijfsleven beschikbaar te maken voor prachtige sociaal maatschappelijk organisaties als Wakibi."

"Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen. En als kleine ondernemer kan ik alleen maar zeggen: “Gooi je handen in de lucht voor de kleine ondernemers!"

"Fair tourism kent alleen maar winnaars. In meer dan 25 landen steunen ResiRest-reizigers lokale gezinnen en doen een unieke culturele ervaring op. Dankzij Wakibi kunnen onze reizigers ook bij thuiskomst kleinschalige projecten financieren door middel van microfinanciering. Met wederom hierbij alleen maar winnaars."
Ook met dank aan:
"De missie van Peaks is om mensen te helpen zich financieel zekerder te voelen zodat ze vrijer zijn om goede keuzes in hun leven te maken. Wakibi en Peaks hebben allebei voor ogen dat de eerste stap naar financiële zelfredzaamheid het allerbelangrijkste is."

"Veel MKB bedrijven nemen deel aan BuurtKadoos. Dit helpt de lokale ondernemer nieuwe klanten te werven en zo blijven buurten leefbaar doordat er gewoond, gewinkeld, gewerkt en ontspannen wordt. Wakibi ondersteunt ook lokaal ondernemerschap wat zorgt voor sociale cohesie en welvaart. En daar geloven wij in bij BuurtKadoos."Meer over het steunen van Wakibi:

Voor bedrijven die social impact willen


Als bedrijf bent u misschien op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan een betere wereld. Daarbij denkt u aan:
 

  • • U wilt medewerkers en klanten actief kunnen betrekken op een leuke manier (binding door goed doen).
  • • U wilt zelf bepalen wie u helpt en daar ook de impact van zien.
  • • U wilt uw visie uitdragen zodat anderen zullen volgen.
  • • U heeft ook interesse in contact met ‘like minded’ bedrijven.
  • • U wenst dat het eenvoudig is om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

U bent niet de enige die via Wakibi invulling wil geven aan een visie met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier meer over de Wakibi Social Impact Club.


Belastingvoordeel door de ANBI-status

 

Wakibi heeft een ANBI-status, daardoor zijn giften en schenkingen belastingvrij en aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst vindt u meer informatie over de voorwaarden of vraag ons naar de voorwaarden.
Individuele donatie

Wilt u een geen partnership maar een individuele donatie doen aan onze organisatie? Dat kan! Via deze link komt u op de betaalpagina waar u het donatiebedrag zelf kunt bepalen en direct kunt afrekenen via iDeal.

Lees ook: Waarvoor gebruikt Wakibi donaties?

Of   direct aan onze organisatie

 

Vrijwilliger bij Wakibi

Wilt u op een andere wijze bijdragen aan de organisatie van Wakibi, namelijk als vrijwilliger? Onze vrijwilligers maken het mogelijk dat 100% van de leningen ten goede komen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Daarom zijn wij continu op zoek naar enthousiaste zelfsturende vrijwilligers die ons willen helpen onze impact te vergroten.

Meer weten over de vrijwilligersfuncties? Bekijk de vrijwilligers pagina of neem contact met ons op.

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?