<< Terug

Bedrijfspartners

Wakibi wordt mede ondersteund door onderstaande bedrijfspartners:

"Met gebruik van nieuwe media en een creatieve aanpak, kun je vanuit Nederland direct en 1 op 1 geld en kennis bieden aan ondernemers in minder ontwikkelde landen. Met veel plezier ondersteunt ABN AMRO dit initiatief"

"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."
 

"Vooruitgang komt voort uit de drang om te willen veranderen. Daar geloven wij in. En daarom stellen we ons ook telkens de vraag: Wat zou jij vandaag willen veranderen? Niet om het veranderen, maar om het morgen beter te maken"
 

"Wij willen ondernemers laten groeien, dat is onze passie!” Wij zijn dan ook blij en trots dat we mee mogen helpen aan een fantastisch initiatief als Wakibi"

"Een kleine lening heeft een grote impact op het leven van iemand aan de andere kant van de wereld. Zo’n lening kan daadwerkelijk een leven veranderen"

"Wij ondernemen met een hart. De microfinancieringsprojecten van Wakibi passen dan ook naadloos bij onze missie. Samen stimuleren we ondernemerschap en geven we kleine ondernemers een kans"
 

"Met microkrediet schep je mogelijkheden, die je met een gift niet kunt creëren. Door Wakibi te steunen helpen we zo ondernemers in ontwikkelingslanden hopelijk flink op weg’’

“Alleen samen kunnen we daadwerkelijk iets veranderen. Dat is waarom Samen Administratie & Advies de initiatieven van Wakibi ondersteunt”

‘Creating a positive footprint worldwide by using business as a force for good.’ Dat is in krachtige bewoordingen het grote doel dat Blyde nastreeft. Met dit streven voor ogen zetten wij ons als bureau voornamelijk in voor klanten met een focus op duurzaamheid of sociaal ondernemen. Daarnaast creëren we graag zelf impact, onder andere door ons vrijwillig in te zetten voor Wakibi. Geld lenen in plaats van geven, ondernemerschap stimuleren en zorgen voor zelfvertrouwen: daar maakt Blyde zich heel graag hard voor.
 

Met veel enthousiasme ondersteunen wij Wakibi. Om op basis van zelfredzaamheid en ondernemerschap mensen in ontwikkelingslanden te helpen zichzelf en hun omgeving te ‘ontwikkelen’ en dromen te verwezenlijken is een positieve en duurzame manier van hulp en sluit aan bij ons eigen manier van ondernemen.
 

Web hosting 
   
     
     
     

 

Samenwerking met bedrijfspartners


De samenwerking met bedrijven is voor ons erg waardevol. Dankzij uw steun kunnen we de kosten van de stichting betalen en ervoor zorgen dat ook in de toekomst het volledige uitgeleende bedrag rechtstreeks naar de ondernemers in ontwikkelingslanden gaat. Daarnaast is de betrokkenheid van uw organisatie en het personeel net zo belangrijk, want juist in het bedrijfsleven ontstaan innovatieve ideeën en is er een schat aan expertise en ervaring die we bij het uitvoeren van onze activiteiten nodig hebben. 

Wakibi bedrijfspartners dragen bij aan een veelbelovende toekomst voor ondernemers over de hele wereld. Bovendien weten onze bedrijfspartners als geen ander wat er voor nodig is om ondernemer te kunnen zijn!


Veel gestelde vraag: Wat doen de bedrijfspartners voor Wakibi?

Iedere bedrijfspartner ondersteunt Wakibi op haar eigen, unieke wijze. Hetzij door diensten en het ter beschikking stellen van kennis en uren, dan wel door het opvangen van specifieke kosten. De ondersteuning loopt dan ook uiteen van acties voor leningen, inzet van marketing- en pr strategie en campagnes, strategie organisatie goede doel, fonds- en ledenwerving, personeelsadministratie, sponsoringbank- en transactiekosten, sponsoring specifieke projecten, etc.

Veel gestelde vraag: Hoe wordt Wakibi gefinancierd?

De inzet van vrijwilligers, bedrijfspartners en donaties voor onze organisatiekosten maken het mogelijk dat 100% van de verstrekte leningen ten goede komt aan de geselecteerde projecten en de ondernemers in ontwikkelingslanden. Wakibi houdt dan ook geen percentage in op de verstrekte leningen voor de kosten van de organisatie. Ook brengt Wakibi geen rente in rekening bij de ondernemers en de veldpartners (die de leningen beheren).

Dankzij de steun van vrijwilligers, bedrijfspartners en donateurs wordt Wakibi mogelijk gemaakt. Wij zijn dan ook continu op zoek naar mensen en organisaties die ondernemers in ontwikkelingslanden een warm hart toedragen.


 

OOK BEDRIJFSPARTNER WORDEN?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en wensen. Contact kan via: sponsoring@wakibi.nl
Op de pagina Steun Wakibi leest u alvast meer. 


Lees ook: Waarvoor gebruikt Wakibi donaties?

Of   direct aan onze organisatie


 

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?