Wakibi Cadeaubon - een verantwoord geschenk

Door Redactie Wakibi op 20-12-2011

Zoek je nog een sympathiek cadeau voor de Kerst? Denk dan eens aan de Wakibi Cadeaubon.

Op deze manier verras je de ontvanger van de bon en help je een kleine ondernemer in een ontwikkelingsland om een beter bestaan op te bouwen. Je maakt zo dus meerdere mensen blij tijdens de feestdagen.



Hoe werkt het?
Jij koopt een cadeaubon vanaf 25 euro via www.wakibi.nl/cadeaubon en geeft deze kado. De ontvanger wisselt de bon in bij een project naar keuze op de website van Wakibi. Hij kiest dus zelf aan welke ondernemer hij de 25 euro wil uitlenen. Het bedrag is een lening, in vrijwel alle gevallen wordt de lening terugbetaald. De terugbetalingen krijgt de ontvanger weer terug als Wakibi tegoed, en met dit tegoed kan de ontvanger opnieuw een project uitzoeken.

Over Wakibi
Wakibi biedt ondernemers in ontwikkelingslanden een geweldige kans. Door middel van kleinschalige leningen kun je deze ondernemers steunen. Hiervoor werken wij samen met het Amerikaanse Kiva, dat zeer ervaren is in de selectie van de juiste partners.

Wakibi draait volledig op de inzet van vrijwilligers, sponsoren en de mogelijkheid die Kiva biedt om van haar projecten gebruik te maken. Dit zorgt ervoor dat Wakibi zeer effectief kan werken. En dit betekent dat jouw steun voor 100% ten goede komt aan de geselecteerde projecten. Omdat gemiddeld 98% van de leningen wordt terugbetaald, is het mogelijk om met eenzelfde bedrag achtereenvolgens tot 50 verschillende projecten te steunen.

Veel gestelde vragen over de Wakibi cadeaubon
Bestel direct een cadeaubon