Ga naar..

Asociación Arariwa

Omschrijving

Leningen en updates tonen in het Engels Deze tekst is vertaald door vrijwilliger Karin van der Kamp. Klik op de Engelse vlag voor het origineel. x

Naam: Asociación Arariwa

Beschrijving: 11 september 2011

Omdat Kiva alle risico's volledig onder te brengen in het nieuwe en verbeterde risicoclassificatiesysteem, heeft zij deze instelling opnieuw beoordeeld.
Tijdens deze beoordeling hebben onze analisten bijgewerkte operationele en financiële informatie over de instelling verkregen en gesprekken gevoerd met belangrijke persooneelsleden.
Door de verzamelde informatie en met het nieuwe risicoramingssysteem waarbij nu ook halve sterren kunnen worden gegeven, hebben wij de waardering voor Asociación Arariwa's herzien van 5 naar 3 sterren.

Wij hebben een blogpost met meer informatie over het nieuwe en verbeterde risicoclassificatiesysteem, inclusief een grafiek met de algemene wijzigingen voor de portefeuille van Kiva. Zie:
 http://www.kiva.org/updates/kiva/2011/09/07/kiva-risk-ratings-now-with-half-stars.html.

Asociación Arariwa is op de hoogte gesteld van de verandering in de  hun rating op de website van Kiva.

Originele partneromschrijving

Unidad Microfinanza Arariwa (UMF Arariwa) is onderdeel van de grotere, overkoepelende NGO Asociación Arariwa, die werd opgericht in 1977 en is begonnen met het aanbieden van microkrediet in 1994 met als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven, van vaardigheden en van gerechtigheid voor de bevolking van de landelijke regio Cusco.

Met activiteiten die zich uitstrekken over de hele provincie Cusco en over gedeelten van de provincies Puno, Apurimac en Madre de Dios, helpt UMF Arariwa op dit moment ongeveer 14.000 ondernemers met een laag inkomen met financiële- en zakelijke hulp. UMF Arariwa blijft sterk gericht op de "dorpsbank"-methode, op hulpverlening aan vrouwen - ongeveer 72% van de leners is vrouw - en op onderwijs (alle dorpsbankklanten krijgen training in een van de vier sectoren). UMF Arariwa-diensten zijn toegesneden op microkrediethouders die in de eerste plaats geïnteresseerd zijn in groepsleningen.

UMF Arariwa werd genoemd als een van de Top 25 Peruaanse microfinancieringsinstellingen in oktober 2009.

Missie: bijdragen aan de verbetering van levenskwaliteit van vrouwen met een laag inkomen en hun gezinnen door het aanbieden van financiële en educatieve diensten.
Ambitie: in 2010, zullen arme, stedelijke en landelijke sectoren van de Zuid-Andes hun eigen goed gefinancierde economische activiteiten hebben, zullen ze hogere inkomens genereren, en zal hun algehele kwaliteit van leven verbeteren dankzij de kwaliteit, de dekking en de diversiteit van de financiële en niet -financiële diensten die hun aangeboden worden door Arariwa de Unidad de Microfinanzas. UMF Arariwa biedt deze diensten, gericht op duurzaamheid en op menselijke ontwikkeling.

Waarden

Respect - voor onze collega's, klanten en de samenleving. 
Loyaliteit - tegenover de instelling, haar principes en zakelijke regels. Het rapporteren
   van onjuiste handelingen van onze collega's en klanten.    
Eerlijkheid - transparant werken, fatsoen, verantwoordelijkheid en professionaliteit,
   het vertrouwen behouden dat de samenleving en onze opdrachtgevers in onze organisatie hebben. 
Vertrouwen - het beschermen van de informatie die ons wordt toevertrouwd door UMF 
   Arariwa, onze collega's en onze klanten tijdens ons dagelijks werk.
Integriteit bij het ​​gebruik van bronnen - gebruik van bronnen die in overeenstemming  
   zijn met UMF Arariwa en onze klanten.

 

Mix profiel Bekijk MIX Profiel
Netwerk lidmaatschap COPEME - El Consorcio de Organizaciones Privadas de Promoción al Desarrollo de la Micro y Pequeña Empresa
Sociale meerwaarde Rapportage aan MIX
Bescherming van clienten Ondersteund
Website Kiva Field Partner Bekijk website
Kiva Field Partner email contact arariwa_cusco@terra.com.pe
Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?