Ga naar..

Negros Women for Tomorrow Foundation, Inc. (NWTF)

Omschrijving

Leningen en updates tonen in het Engels Deze tekst is vertaald door vrijwilliger Lotte van Dijk. Klik op de Engelse vlag voor het origineel. x

Naam:
Negros Women for Tomorrow Foundation, Inc. (NWTF)
Beschrijving:
11 September, 2011
Naar aanleiding van een verbetering in het Kiva systeem voor risicoclassificatie, heeft Kiva een herbeoordeling gedaan over de mate van het risico van het lenen van geld aan deze partner. Tijdens deze herbeoordeling, hebben onze analisten bijgewerkte operationele en financiële informatie verkregen over de partner, ook hebben zij kunnen praten met belangrijke leden van het personeel.
De informatie die tijdens dit proces verzameld werd, samen met het nieuwe Kiva risicoclassificatiesysteem, heeft geleid tot een herziening van de risico-beoordeling van NWTF van 4 naar 4.5 sterren. De analisten hebben vastgesteld dat de risico variabelen bij een beoordeling volgens het nieuwe risicoclassificatiesysteem het beste in een 4.5 sterren classificatie passen.
Er is een bericht opgesteld waarin meer informatie wordt weergegeven over het risicoclassificatiesysteem van Kiva, hier in wordt ook een grafiek weergegeven met de relatieve omvang van de algemene wijzigingen voor de portefeuille van Kiva. Om dit bericht te lezen kunt u hier klikken. NWTF is op de hoogte van de bevindingen van onze analisten en de bijbehorende verandering in de classificatie.

Beschrijving van de partner
De Negros Women for Tomorrow Foundation, Inc (NWTF) begon in 1984 als een niet-gouvernementele organisatie. De organisatie is er op gericht om vrouwen te helpen met het  realiseren van zelfstandigheid en zelfredzaamheid, met name in Negros Occidental (een provincie van de Filipijnen) met lage inkomens en stedelijke en landelijke gemeenschappen met weinig uitzicht op verbetering. Zij wilde vrouwen bewust maken van hun economisch potentieel, hun vaardigheden en productiviteit vergroten en hun kwaliteit van leven verbeteren. In 1989, accepteerde NWTF de uitdaging om de Grameen Bank krediet methodologie te implementeren en richtte het Project Dungganon (Eervolle) op. In 2000, werd door NWTF een pilot programma voor individuele leningen uitgevoerd in Bacolod City, dit werd bekend als Project Kasanag (Licht, dat hoop biedt). Deze leningen zijn bedoeld als steun voor de stedelijke micro-ondernemers zodat zij actief betrokken kunnen worden in de productie, handel, in- en verkoop, service en winkelmanagement. Zo kunnen zij in staat worden gesteld om hun kwaliteit van leven te verbeteren en een bijdrage leveren aan de economische vooruitgang van de gemeenschap.
NWTF heeft haar diensten uitgebreid en bied nu ook het Project Dungganon Insurance Package, dit is een verzekering die het volgende dekt: levensverzekering, Ziekenhuisverzekering, accidenteel overlijden, permanente en totale invaliditeit, medische vergoedingen en wekelijkse invaliditeitsuitkering. De verzekeringen is ook een Pensioen Fonds voor de leden en biedt ook voor de echtgenoot van het lid een overlijdensverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
In 2004 lanceerde NWTF haar Scholarship Program en uitgebreid de toekenning van beurzen aan gekwalificeerde ondernemers. Het introduceerde ook de Micro-gewas lening, een nieuw product design dat voldoet aan de behoeften van ondernemers die aanmerking komen voor landbouwhervorming, waardoor ze de kans krijgen om hun eigen land te bewerken en te in het bezit te krijgen. NWTF heeft altijd het belang van haar ondernemers in het achterhoofd. NWTF aanvaardt moedig nieuwe uitdagingen en verbreedt haar bereik naar meer afgelegen gebieden en het in 2005 openen van de Dungganon Bank (een ban voor kleinschalige microfinanciering).
Het NWTF heeft ook overwogen om huisvestingsleningen te bieden aan leden en personeel.  De missie van het NWTF is om een toonaangevende en volledig duurzame microfinancieringsinstelling te zijn welke bekend staat om zijn inzet en professionaliteit. Zodat ze een zinvolle en realistische mogelijkheden kunnen bieden aan de allerarmsten om een betere toekomst op te bouwen waarin iedere Filipino Dungganon (eervol) is. Het Management zorgt voor het herinrichten van de leenproducten zodat zij aan de behoeften van haar klanten kan voldoen. Zij doen dit door het opleiden van personeel, het herzien en actualiseren van haar beleid en procedures zodat deze passen bij de huidige behoeften van de organisatie. Tevens wordt MIS-systeem geïmplementeerd, dat stelt de organisatie op gelijke voet met andere instellingen met betrekking tot het leveren van een snelle en correcte service aan haar klanten. NWTF hoopt dat de komende jaren succesvol zullen zijn, niet alleen voor haar klanten, maar ook voor haar mensen.
Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?