Ga naar..

FODEMI, a partner of World Vision International

Omschrijving

Leningen en updates tonen in het Engels Deze tekst is vertaald door vrijwilliger Karin van der Kamp. Klik op de Engelse vlag voor het origineel. x

Over FODEMI

Het Ontwikkelingsfonds voor Micro-ondernemingen (FODEMI) is een organisatie die zich inspant voor groepen micro-ondernemers, die bij gebrek aan economische garanties niet aan krediet komen in het formele financiële systeem. Daarom is ons management gericht op het werken met de meest behoeftige en kwetsbare mensen, vooral met vrouwen in de gemarginaliseerde stedelijke en landelijke sectoren van Ecuador die werken in de landbouw, de ambachten, commerciële sectoren en diensten.

Onze missie

Dat is het bevorderen van de ontwikkeling van micro-onderneming en de verbetering van de kwaliteit van leven van gezinnen door het verstrekken van financiële en andere diensten op basis van onze christelijke waarden en met de steun van World Vision, onze zakelijke partner.

Onze ambitie

Wij willen dat ieder kind het leven in al zijn volheid kan genieten, wij bidden voor iedereen, zodat onze wens werkelijkheid wordt.

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?