Ga naar..
<< Terug

Veelgestelde vragen

Rapportageniveau sociale prestaties

Het niveau waarop de Kiva Partner inzicht verschaft in haar sociale prestaties. Dit is gebaseerd op de CGAP's Social Performance Reporting Awards.

In 2009 heeft de CGAP (Consultative Group to Assist the Poor) samen met haar partners, voor het eerst de Social Performance Reporting Awards uitgereikt, met als doel om een grotere transparantie te bevorderen in het verschaffen van inzicht in sociale prestaties. Het gaat hierbij specifiek om het kwaliteitsniveau van rapporteren en niet om de sociale prestaties op zich.

CGAP is een onafhankelijk instituut gericht op beleidsbepaling en onderzoek gewijd aan het bevorderen van financiële toegang voor de armen in de wereld. Het wordt ondersteund door meer dan 30 ontwikkelingsorganisaties en particuliere stichtingen die een gemeenschappelijke missie hebben om armoede tegen te gaan. De CGAP is ondergebracht bij de Wereldbank en levert marktinformatie, bevordert standaarden, ontwikkelt innovatieve oplossingen en biedt adviesdiensten aan overheden, financiële dienstverleners, donoren en investeerders.

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?