Doe een donatie aan stichting Wakibi

Bij Wakibi vertrouwen we op donaties om onze missie te bevorderen en meer impact te creëren op het gebied van microfinanciering. Met een donatie namens jouw bedrijf laat Wakibi de organisatie draaien en groeien. We dekken hiermee niet alleen de kosten voor zaken als onze IT-infrastructuur, marketing en communicatie en administratieve afhandeling, we gebruiken je donatie ook om nieuwe doelgroepen te bereiken. Door groei kunnen we meer leningen verschaffen en dus meer wereldondernemers helpen. Alle gelden die we niet direct nodig hebben lenen we (tijdelijk) opnieuw uit. Zo voldoen we ook langs die weg aan onze missie.

Wil je structureel doneren aan Wakibi, neem dan contact met ons op via partnerships@wakibi.nl. We nemen de mogelijkheden dan graag met je door.

Individuele donatie

Wil je geen partnership maar een individuele donatie doen aan onze organisatie? Dat kan heel eenvoudig via onze betaalpagina of maak de donatie direct over naar onze bankrekening: Stichting Wakibi, IBAN: NL52 ABNA 0591 6555 86. Of direct op deze pagina:

ANBI-status

Wakibi heeft de ANBI-status, daardoor is er in veel gevallen ook sprake van belastingvoordeel. Meer informatie vind je op de site van de belastingdienst.