Geef je relaties een Wakibi-cadeaubon

Investeer in een betere, fijnere en gezondere toekomst voor iedereen met een Wakibi-cadeaubon.

01
Vraag de kosten op via onderstaand formulier en ontvang de unieke codes en/of bonnen en geef ze jouw relaties cadeau.
02
Ontvangers kunnen na het aanmaken van een profiel op wakibi.nl zélf kiezen aan welke ondernemers zij een kleine lening verstrekken.
03
Met de terugbetalingen kunnen zij opnieuw projecten steunen, óf ze kunnen het geld op hun rekening laten storten en een cadeautje voor zichzelf kopen.

Waarom cadeaubon voor relaties en medewerkers?

Met een Wakibi-cadeaubon geeft je jouw collega’s en relaties een leuk en verantwoord cadeau. Met dit geschenk krijgen zij de kans om via wakibi.nl, met een eigen account, een kleine lening te verstrekken aan een wereldondernemer naar keuze. Nadat de lening is terugbetaald kunnen je relaties het geld van de cadeaubon opnieuw uitlenen aan een ondernemer naar keuze, of het geld opnemen en er zelf iets leuks mee doen. Je geeft dus eigenlijk twee keer!

€ 27,-
Een cadeau om anderen te helpen. Met deze cadeaubon kun je op Wakibi.nl een lening (microkrediet) verstrekken aan een ondernemer in een ontwikkelingsland. Zodra de ondernemer de lening heeft terugbetaald, kun je het geld opnieuw uitlenen of opnemen en er zelf iets leuks van kopen.
Zo werkt het:
  • Kies via www.wakibi.nl/projecten een project
  • Gebruik tijdens het betaalproces de code: ### ###
  • Deze cadeaubon is geldig tot dd-mm-yyyy
  • Kijk op wakibi.nl/vragen/cadeaubon voor meer info

De mogelijkheden

Digitale cadeaubon
Ontvang de cadeaubonnen digitaal met daarop een unieke vouchercode waarmee een project gesteund kan worden. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk het basisdesign van de cadeaubonnen te personaliseren met namen en een persoonlijke tekst. Wil je de cadeaubon printen in plaats van mailen? Dan leveren we digtaal een printbestand bij je aan.

Unieke code
Van plan om zelf een mailing te maken? In dat geval sturen we je de unieke codes om zelf in de mailing te plaatsen, inclusief uitleg hoe de code gebruikt wordt.

Papieren cadeaubon
Ook een papieren cadeaubon in feestelijke envelop of zonder envelop behoort tot de mogelijkheden. Tegen een meerprijs kunnen wij een design verzorgen, of lever zelf een eigen design bij ons aan. 

Aan Wakibi-cadeaubonnen zijn administratiekosten en/of meerkosten verbonden. Deze zijn afhankelijk van de hoeveelheid en soort cadeaubonnen.

Wil je 1 cadeaubon geven? Dat kan natuurlijk ook!

Het ideale eindejaarsgeschenk

Geef je medewerkers en relaties een Wakibi-cadeaubon met kerst!