Vrijwilliger worden

Zonder vrijwilligers geen Wakibi. Help jij mee ons microfinancieringsplatform optimaal draaiende te houden en te streven naar gelijkere kansen voor iedereen?

Een kleine lening kan een enorm verschil maken voor een bakker in Kenia, een boer in Colombia of een kledingmaakster in India. Zonde als een deel van de lening naar de organisatie zou gaan. Wij geloven dan ook dat 100% van het geld dat uitleners aan ons toevertrouwen bij het gekozen project terecht moet komen. Daarom hebben wij jouw hulp hard nodig!

Wakibi wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers. Als nieuwe vrijwilliger word je met open armen ontvangen en toegejuicht. Want zonder jou geen Wakibi. Help jij mee ons microfinancieringsplatform optimaal draaiende te houden en te streven naar gelijkere kansen voor iedereen?

Draag bij als vrijwilliger

Bij Wakibi draag je als vrijwilliger bij vanuit je eigen expertise. Met een paar uur per maand kun je al een enorm verschil maken!

Een held(in) in netwerken en contacten onderhouden? Help ons als partnermanager het netwerk van partners en sponsoren uit te breiden. Goed met taal? Vertel het verhaal van leners met sterke projectomschrijvingen. Of maak als grafisch vormgever of websiteontwikkelaar ons platform extra toegankelijk en geef de conversieratio een boost.

Verschillende expertises, één sterk team. Samen bundelen we onze krachten om zoveel mogelijk dromen waar te maken en levens te veranderen met kleine leningen.

Wat kun je verwachten als vrijwilliger bij Wakibi?

  • Een warm ontvangst binnen ons enthousiaste team van vrijwilligers
  • Een interessant netwerk van professionals
  • Meerdere vrijwilligersevents met inspirate en wereldse workshops
  • Een ervaring waarmee je een blijvende impact maakt op vele levens van mensen die de steun hard kunnen gebruiken.

Vanuit welke expertise zou jij willen bijdragen? Laat het ons weten, we horen graag van je! Stuur een mail naar support@wakibi.nl.