Wakibi-partners

Trouwe partners, een duurzame impact. Door de financiële steun, kennis en expertise van onze partners staan we extra sterk.

Wakibi zoekt partners die vanuit hun passie voor ondernemen graag andere ondernemers helpen om hun dromen waar te maken. Deze partners zijn voor Wakibi ontzettend belangrijk. Want deze inzet maakt het mogelijk dat 100% van alle verstrekte leningen geheel ten goede komt aan de geselecteerde projecten van de ondernemers in ontwikkelingslanden.

Ook partner worden van Wakibi? Lees hoe je Wakibi steunt als bedrijf.

 

Onze strategische partners

Riksja Travel

"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."

https://www.riksjatravel.nl
1238 Leden
4880 Projects
166.158,00 uitgeleend
Eijgenhuijsen

"Wij komen als logistiek dienstverlener op de meest uiteenlopende plekken overal ter wereld. Graag helpen wij ondernemers in deze landen door microfinanciering via Wakibi."

https://www.eijgenhuijsen.nl
Sawadee

"Wij steunen Wakibi, namens onze reizigers, omdat we het een sterke gedachte vinden dat mensen geholpen worden in hun eigen omgeving en de kans krijgen om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn."

https://www.sawadee.nl
2 Leden
178 Projects
31.375,00 uitgeleend
Jonge Honden

Jonge Honden staat voor ondernemerschap en beweging op maatschappelijke vraagstukken. Samen met Wakibi werken we aan de ambitie om dit ook buiten onze landsgrenzen te stimuleren!

https://www.jongehonden.com
27 Leden
960 Projects
63.126,00 uitgeleend
Loorbach Foundation

De Loorbach Foundation geeft ondernemers in kansarme regio’s een kans. Ondernemerschap is de kickstarter van de economie, dit leidt tot banen, scholing en betere voorzieningen.

https://loorbachfoundation.nl
1 Leden
22 Projects
2.000,00 uitgeleend
Q-logic

"Wij helpen Wakibi, omdat wij als coöperatie van zelfstandige ondernemers iedereen een kans willen gunnen op succesvol ondernemen."

https://www.q-logic.nl
1 Leden
110 Projects
16.550,00 uitgeleend
Kraan Mode

"Kraan Mode in Aalsmeer wil niet alleen de leukste damesmodezaak van de regio zijn, we willen ook concreet bijdragen aan betere kansen voor ondernemers in ontwikkelingslanden."

https://www.kraanmode.nl
1 Leden
83 Projects
11.700,00 uitgeleend
Dialog Groep

Dialog Groep wil als ondernemend IT-bedrijf met sociaal fundament een bijdrage leveren aan ondernemers in de hele wereld. Zo kunnen zij op eigen kracht aan een betere en duurzame toekomst bouwen.

https://dialoggroep.eu/
10 Leden
22 Projects
1.600,00 uitgeleend
Vroom Hekkema

"Ondernemen, daar geloven wij in! Daarom helpen we graag andere ondernemers en steunen we Wakibi. Financieel en met datgene waar wij goed in zijn: het vinden van financieel specialisten."

https://www.vroomhekkema.nl
TIM | copy & content

Als freelance copywriter en brand story specialist helpt Tim Daalderop merken hun verhaal te vinden én te vertellen. Hij werkt alleen voor merken die een positieve bijdrage leveren aan de wereld.

https://timdaalderop.com
0 Leden
0 Projects
0,00 uitgeleend

Onze samenwerkingspartners

BuurtKadoos
96 Leden
156 Projects
4.100,00 uitgeleend

attendeert ruim 250.000 huishoudens per jaar op Wakibi middels BuurtKadoos.

https://buurtkadoos.nl/
Tekstbureau Two Dots

schrijft voor merken, als Wakibi, die de wereld een beetje beter willen maken.

https://www.two-dots.nl