Wakibi-partners

Trouwe partners, een duurzame impact. Door de financiële steun, kennis en expertise van onze partners staan we extra sterk.

Wakibi zoekt partners die vanuit hun passie voor ondernemen graag andere ondernemers helpen om hun dromen waar te maken. Deze partners zijn voor Wakibi ontzettend belangrijk. Want deze inzet maakt het mogelijk dat 100% van alle verstrekte leningen geheel ten goede komt aan de geselecteerde projecten van de ondernemers in ontwikkelingslanden.

Ook partner worden van Wakibi? Lees hoe je Wakibi steunt als bedrijf.

 

Onze strategische partners

Riksja Travel

"Wij helpen Wakibi omdat we op een duurzame manier impact willen maken en ondernemende mensen in minder ontwikkelde landen willen helpen."

https://www.riksjatravel.nl
1237 Leden
4687 Projects
161.133,00 uitgeleend
Eijgenhuijsen

"Wij komen als logistiek dienstverlener op de meest uiteenlopende plekken overal ter wereld. Graag helpen wij ondernemers in deze landen door microfinanciering via Wakibi."

https://www.eijgenhuijsen.nl
Sawadee

"Wij steunen Wakibi, namens onze reizigers, omdat we het een sterke gedachte vinden dat mensen geholpen worden in hun eigen omgeving en de kans krijgen om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn."

https://www.sawadee.nl
1 Leden
176 Projects
31.050,00 uitgeleend
Jonge Honden

Jonge Honden staat voor ondernemerschap en beweging op maatschappelijke vraagstukken. Samen met Wakibi werken we aan de ambitie om dit ook buiten onze landsgrenzen te stimuleren!

https://www.jongehonden.com
26 Leden
794 Projects
50.276,00 uitgeleend
Q-logic

"Wij helpen Wakibi, omdat wij als coöperatie van zelfstandige ondernemers iedereen een kans willen gunnen op succesvol ondernemen."

https://www.q-logic.nl
1 Leden
101 Projects
15.900,00 uitgeleend
Kraan Mode

"Kraan Mode in Aalsmeer wil niet alleen de leukste damesmodezaak van de regio zijn, we willen ook concreet bijdragen aan betere kansen voor ondernemers in ontwikkelingslanden."

https://www.kraanmode.nl
1 Leden
77 Projects
11.050,00 uitgeleend
Vroom Hekkema

"Ondernemen, daar geloven wij in! Daarom helpen we graag andere ondernemers en steunen we Wakibi. Financieel en met datgene waar wij goed in zijn: het vinden van financieel specialisten."

https://www.vroomhekkema.nl

Onze samenwerkingspartners

BuurtKadoos
95 Leden
134 Projects
3.550,00 uitgeleend

attendeert ruim 250.000 huishoudens per jaar op Wakibi middels BuurtKadoos.

https://buurtkadoos.nl/
Tekstbureau Two Dots

schrijft voor merken, als Wakibi, die de wereld een beetje beter willen maken.

https://www.two-dots.nl