De Wakibi-kerstcadeaubon: hét cadeau waarmee je 2 keer geeft


Met dit eindejaarsgeschenk geef je collega’s en relaties de kans om via Wakibi een kleine lening te verstrekken aan een wereldondernemer naar keuze. Denk aan een Indiase boer die met een nieuwe koe beter in staat is zijn gezin te onderhouden, of een alleenstaande moeder uit Mexico die kleding wil inkopen voor haar tweedehands kledingwinkel. Met deze microkredieten worden deze ondernemers gesteund in hun zelfredzaamheid. En daarmee steun je niet alleen deze ondernemers, maar vaak ook hun gezin, of de hele gemeenschap. Nadat de lening is terugbetaald kunnen je relaties het geld van de cadeaubon die ze deze kerst hebben gekregen opnieuw uitlenen aan een ondernemer naar keuze, of het geld opnemen en er zelf iets leuks mee doen.

Waarom de Wakibi-kerstcadeaubon?

  • Tijdens de feestdagen doen we graag iets extra’s voor mensen die het minder goed hebben dan wij.
  • Dit duurzame relatiegeschenk past perfect bij de tijd van geven. Met een Wakibi-kerstcadeaubon blijf je geven, omdat je het bedrag steeds weer opnieuw kunt uitlenen.
  • Een duurzaam cadeau voor kerst, praktisch en zonder onnodige vervuiling.
  • Keuzevrijheid voor de ontvanger. Iedereen bepaalt zelf welk project het meeste aanspreekt en aan wie hij geeft.

Van digitale bon tot kerstkaart in feestelijke envelop, dit zijn de opties:

Digitale kerstcadeaubon

Ontvang de cadeaubonnen digitaal met daarop een unieke vouchercode waarmee een project gesteund kan worden. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk het basisdesign van de cadeaubonnen te personaliseren met namen en een persoonlijke tekst.

Zelf printen

Wil je de cadeaubon printen in plaats van mailen? Dan leveren we de printbestanden bij je aan.

Unieke code

Van plan om zelf een digitale kerstkaart te maken als cadeau? In dat geval sturen we jou de unieke codes om zelf in de mailing te plaatsen, inclusief uitleg hoe de code gebruikt kan worden.

Papieren kerstcadeaubon

Ook een papieren cadeaubon in feestelijke envelop of zonder envelop behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen een ontwerp verzorgen, of je levert zelf een ontwerp bij ons aan. Vraag een offerte aan voor de kosten voor het printen, verzenden en eventueel voor de enveloppen.

Geef een Wakibi-cadeaubon met kerst

Hoe werkt het?

  • Vraag de kosten op voor de optie van jouw voorkeur via het formulier.
  • Ontvang de unieke codes en/of bonnen en geef ze jouw relaties cadeau voor kerst.
  • Ontvangers kunnen na het aanmaken van een profiel op wakibi.nl zélf kiezen aan welke ondernemers zij een kleine lening verstrekken.
  • Met de terugbetalingen kunnen zij opnieuw projecten steunen, óf ze kunnen het geld op hun rekening laten storten en een cadeautje voor zichzelf kopen.
Kerst-cadeaubon Wakibi

Over Wakibi

Stichting Wakibi biedt de mogelijkheid kleine leningen (microkredieten) aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Je kunt zelf de ondernemers uitkiezen en die ondersteunen met een bedrag vanaf € 25. Wakibi heeft geen strijkstok, alle leningen gaan dus voor 100% naar het gekozen project. Lees meer informatie over Wakibi.

Meer weten over dit relatiegeschenk? We beantwoorden graag je vragen! Mail naar kerst@wakibi.nl, we doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

De Wakibi-cadeaubon, de enige bon waarmee je twee keer geeft!

 

Binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Wil je 1 of enkele kerstcadeaubonnen geven? Daarvoor hoef je geen offerte aan te vragen. Die kun je direct kopen en versturen.

Niet in de kerststemming, maar wel op zoek naar een duurzaam cadeau of relatiegeschenk? Kijk dan bij de cadeaubonnen voor relaties of de individuele cadeaubonnen.