Wakibi’s eerste benefietdiner: Ethiopische avond in Amsterdam

Door Demi Verbeek op 9-1-2018

Wakibi nodigt je van harte uit voor ons allereerste benefietdiner. Het wordt een gezellige avond voorzien van een prachtig programma vol mooie momenten. Heerlijk eten, inspirerende sprekers, een spannende veiling en afsluitend swingende muziek. We zijn er zeker van dat iedereen die een kaartje weet te bemachtigen een mooie avond tegemoet gaat!

Iedere dag gaan we bij Wakibi de strijd aan tegen armoede. Samen met maar liefst 6.500 uitleners hebben we inmiddels meer dan 70.000 ondernemers gesteund. Duizenden mensen in ontwikkelingslanden krijgen met de hulp van onze leningen een eerlijke kans om een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Anti strijkstok: iedere euro naar ondernemers
Bij Wakibi geldt vanaf het begin dat alles wat wordt uitgeleend naar de projecten gaat. We houden geen percentage in op geïnvesteerde bedragen, omdat we willen dat de gegeven steun voor 100% ten goede komt aan de ondernemers die iedere euro hard kunnen gebruiken. Een zero-strijkstok beleid dus, waar we trots op zijn en stellig in geloven. Wakibi heeft geen winstoogmerk en werkt met vrijwilligers en partners die belangeloos hun diensten aan ons verlenen. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Modernisering van het Wakibi platform
Het aankomende jaar wil Wakibi de impact flink vergroten. We willen dat nog meer mensen weten dat ze iets kunnen betekenen via ons platform. Dat betekent een investering in onze stichting, om de aankomende jaren zo goed mogelijk te kunnen investeren in onze projecten. Daarom organiseren we een benefietdiner, waarvan de opbrengst gaat naar de modernisering van ons platform. Zo kunnen we samen met ons team en met iedereen die leent nog meer wereldondernemers helpen.

Win win: mooie avond hier, meer kansen daar
Wakibi nodigt je van harte uit voor ons allereerste benefietdiner. Het wordt een gezellige avond voorzien van een prachtig programma vol mooie momenten. Heerlijk eten, inspirerende sprekers, een spannende veiling en afsluitend swingende muziek. We zijn er zeker van dat iedereen die een kaartje weet te bemachtigen een mooie avond tegemoet gaat! Maar je bent uiteindelijk niet de enige die geniet van de gezelligheid. Met de opbrengsten van de kaartverkoop en de veiling kunnen we investeren in Wakibi, zodat we nóg meer ondernemers kunnen helpen.

Waarom je deze avond niet wilt missen
  • • Een heerlijk Ethiopisch driegangendiner inclusief een welkomstdrankje, drie drankjes aan tafel en Ethiopische koffie en thee.
  • • Een avondvullend programma met swingende muziek van de Djembé groep Toubab Foli, Gospelkoor Deliverance
    en jong talent van Zo! Gospel Choir.
  • • Een inspirerende presentatie van de VN Jongerenvertegenwoordigster Jahkini Bisselink.
  • • Een te gekke veiling (deelname niet verplicht!), met onder andere een heerlijke massage van Het Massagehuys uit Amsterdam, origineel voetbalshirt van Nederlands elftal van het WK 2010 gesigneerd door Bert van Marwijk, heerlijk Rituals verwenpakket, teamcoachsessie door Carolien Daniels Training & Advies t.w.v. €500,- , warme muts en sokken van het avontuurlijke merk Armadillo Merino en nog véél meer.
  • • Een mooie kans om gezelligheid te combineren met inzet voor een goed doel. Door jouw aanwezigheid help je Wakibi haar impact te vergroten waardoor er nog meer wereldondernemers geholpen kunnen worden.


Mis het niet en meld je aan!

Datum: Vrijdag 16 februari 2018
Locatie: Eetcafé Ibis, Weesperzijde 43, Amsterdam
Kosten: 75 euro per stoel, inclusief cadeautas t.w.v. €25
Aanmelden kan hier

Zien we jou de 16e? Tot dan!