Even voorstellen: 3 nieuwe bestuursleden

Door Redactie Wakibi op 24-11-2017

Sinds kort is het bestuur van Wakibi versterkt met drie nieuwe bestuursleden. Graag stellen we ze aan je voor!


Sinds kort is het bestuur van Wakibi versterkt met drie nieuwe bestuursleden. Graag stellen we ze aan je voor!
 

Bekendheid vergroten


,,Alle ondernemers zijn ooit wel eens geholpen, iedereen heeft wel eens een mazzeltje gehad. Bij Wakibi help je José met een koe, die melk levert, waar hij weer kaas van maakt om te verkopen. Dat spreekt me aan, dat ik als ondernemer heel direct andere ondernemers kan helpen, zelf de bestemming voor m’n geld uitkies en vervolgens weet wat ermee gebeurt”, vertelt kersvers bestuurslid Marcel van Huis (38) enthousiast. Met zijn media achtergrond neemt Marcel de marketing en media activiteiten binnen het bestuur op zich, om zo de bekendheid van Wakibi te vergroten.
 

Ontwikkelen partnermanagement


Ook nieuw bestuurslid Erik Liet, eigenaar van een bedrijf dat zich richt op innovatie van leren, is gemotiveerd om andere ondernemers te helpen. ,,Als ondernemer weet ik hoe het is van anderen een steun in de rug te krijgen. Via Wakibi worden mensen op weg geholpen en verdienen bovendien zelf hun geld terug. Dat is nogal onderscheidend in goede doelen land.” Erik zet zich volop in voor het partnermanagement binnen Wakibi. Zo heeft hij een abonnementsmodel ontwikkeld, zodat je als bedrijf makkelijk kan deelnemen.
 

Verbeteren IT


IT-ondernemer Arnold Ligtvoet (45) begon eerder dit jaar als vrijwilliger, en nu dus als bestuurslid ,,Je biedt direct support aan andere ondernemers, maar wat me ook aanspreekt is dat je even afstand neemt uit de snelle wereld van cash en verkoop. Je verbreedt je blik en zet je in voor anderen.” Binnen het bestuur houdt Arnold zich bezig met verbeteringen aan de IT omgeving van Wakibi, zoals de website en welke financiële rapportage tools nodig zijn. Zijn eerste doelstelling heeft hij al behaald: ,,Ik heb mijn vrouw geworven als vrijwilliger voor het redactieteam. Als zij bezig is met de inhoud van de site, kijk ik meteen naar de snelheid!”
 

PS: Via Wakibi leen je persoonlijk aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden, zodat zij een beter bestaan op kunnen bouwen. Wil je ook ondernemers ondersteunen via Wakibi? Ga naar onze site, kies een project en doe mee!