VOORbeeld verkiezing

Door Yfke de Vroom op 11-4-2018

Stem jij mee voor Wakibi in de VOORbeeld verkiezing 2018? VOOR is een organisatie die zelfstandig professionals (ZPers) aan organisaties verbindt. Jaarlijks geeft VOOR 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Dit jaar is er €72.114 beschikbaar voor twee projecten en Wakibi is genomineerd!  

Stem jij mee voor Wakibi in de VOORbeeld verkiezing 2018?

VOOR is een organisatie die zelfstandige professionals (ZPers) aan organisaties verbindt. Jaarlijks geeft VOOR 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Dit jaar is er €72.114 beschikbaar voor twee projecten en Wakibi is genomineerd! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we winnen. Met het prijzengeld wil Wakibi uiteraard projecten steunen, maar ook investeren in het moderniseren van ons uitleenplatform, zodat we ook in de toekomst leners aan blijven spreken. Lees hier meer over de uitwerking van deze wens. 

Stem je mee? Dit kun je doen met zowel je Linkedin- als je Facebook-account. Via beide wegen kun je 10 punten verdelen. Je kunt dus dubbel stemmen en in totaal 20 punten geven.

Stemmen doe je hier. Het kan tot 17 april 2018.

Bedankt voor jouw steun!

Wakibi