Maak een verschil en #InvesteerInHaarToekomst

Door Redactie Wakibi op 2-3-2016

Waarom microkredieten

8 maart is de Internationale Vrouwendag. Een dag waarop wij een verschil kunnen maken voor vrouwen over de hele wereld. Verander een leven met een lening!

8 maart is de Internationale Vrouwendag. Een dag waarop wij een verschil kunnen maken voor vrouwen over de hele wereld. Middels ons unieke microkredietplatform kunnen wij diverse vrouwelijke ondernemers steunen en helpen naar financiële onafhankelijkheid. Met projecten over de hele wereld en uiteenlopende projecten in de landbouw, retail en visserij zijn er genoeg vrouwelijke ondernemers die jouw steun goed kunnen gebruiken.

Wakibi zet zich in voor ondernemers die een kans op een eerlijke toekomst verdienen. Wij steunen ondernemers in alle uithoeken van de wereld. Wakibi vindt het belangrijk dat vrouwelijke ondernemers precies dezelfde kansen krijgen. Daarom kun je via Wakibi vrouwen en meisjes helpen hun ambities waar te maken. Met een lening van 25 euro steun je al vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden. Als de lening is terugbetaald kun je die lening herinvesteren en weer een andere vrouw helpen! Zo zorgen we ervoor dat er steeds meer succesvolle vrouwelijke ondernemers komen die dit door kunnen geven aan de volgende generatie.

Doe ook mee en ‪#‎InvesteerInHaarToekomst‬

‪#‎VrouwelijkOndernemerschap‬ ‪#‎Maakeenbeloftevoorhaar‬ ‪#‎TakeaAPledgeForWomen‬ ‪#‎TakeAPledgeToChangeHerFuture‬ ‪#‎PledgeforParity‬ ‪#‎WomensEmpowermentVoorGelijkheid‬


Investeer In Haar Toekomst met een Wakibicadeaubon

Met een Wakibi cadeaubon geef je de kans om iemands leven te veranderen. De ontvanger kan zelf kiezen aan welk(e) project(en) de cadeaubon wordt besteed. Je kunt zelf aangeven aan wie de cadeaubon verstuurd moet worden en daarbij een persoonlijk bericht sturen. Naar de Wakibi cadeaubon >>

Meer informatie over de Internationale vrouwendag?
Ga dan naar deze NL website: www.internationale-vrouwendag.nl

Voor de internationale versie deze website: www.internationalwomensday.com