Op de blog bij Givaholic

Door Redactie Wakibi op 11-3-2016

Waarom microkredieten

Partners en sponsors

Een van onze ambassadeurs is Givaholic.com en deze maand krijgt Wakibi speciale aandacht op hun blog! Lees meer over het cadeau waarmee je een mensenleven kunt veranderen.

Een van onze ambassadeurs is Givaholic.com en deze maand krijgt Wakibi speciale aandacht op hun blog!

MET DIT CADEAU VERANDER JE EEN MENSENLEVEN
Posted on 10 maart 2016 at 10:52 by De Redactie / Inspiratie Givaholic.com


“Wie goed doet, goed ontmoet.” Geven is mooi, al helemaal als je écht iets moois, iets blijvends kan geven. Of iets levens veranderend. Het kan. Bijvoorbeeld door een goed doel te steunen. Een organisatie die we graag onder de aandacht willen brengen, is Wakibi. Een stichting die middels microkrediet-financiering helpt ondernemers in ontwikkelingslanden hun droom waar te maken! Een mooi initiatief, waarmee je een waanzinnig verschil kunt maken! 

Lees meer op de website van Givaholic.com

Ps. Zie ook de pagina op Givaholic.com waar de Wakibi cadeaubon wordt gepromoot. Neem hier een kijkje!

Givaholic: "Je kunt 'Wakibi' aan iemand cadeau doen door een bon aan te schaffen. In de categorie bijzonder: met dit cadeau kun je een mensenleven veranderen! Via Wakibi kun je ondernemers in ontwikkelingslanden (middels een lening) al vanaf €25 helpen hun bedrijf op te zetten. Mooi toch?!"


Over Givaholic

We name ourselves “present consultants”.
Eindeloos (online) shoppen om het perfecte cadeau voor die ene persoon te vinden… Het kan behoorlijk tijdrovend zijn en niet altijd met het gewenste resultaat. Meet Givaholic!

Voorselectie
Wij maken uit het enorme online aanbod van cadeaus de leukste voorselectie. Zie ons als de boetiek onder de grote spelers. Bij ons vind je de ‘de kersen op de taart’! Via de handige zoekfuncties kun je voor elke gelegenheid en voor ieder persoon (ook voor jezelf!) de leukste cadeaus vinden. Of je nou naar een verjaardag, bruiloft of housewarming van je vader/oma, een collega of beste vriend(in) gaat: we hebben in elke prijsklasse iets unieks voor je gevonden.

Vernieuwend assortiment
Op Givaholic bieden we producten aan in de volgende categorieën: woon-, keuken- en fashionaccessoires, verzorgingsproducten en de leukste items voor de allerkleinsten (baby – peuter). De items op Givaholic hebben allemaal gemeen dat ze onderscheidend en eigentijds zijn. Doordat we continue op zoek zijn naar nieuwe, verrassende cadeaus vernieuwen we ons assortiment op regelmatige basis. Naast de perfecte gifts bieden we ook een inspirerende blog op het gebied van lifestyle. We willen mensen inspireren en adviseren als het aankomt op het vinden van het perfecte cadeau. 
 

PS: Wakibi schrijft ook maandelijkse over een ondernemer in Nederland. Hieruit komt naar voren waarom het voor hun belangrijk is ondernemers in ontwikkelingslanden via Wakibi te helpen. Wilt u ook ondernemers ondersteunen via Wakibi? Neem dan contact met ons op.

Lees ook:
Met Wakibi werken aan een beter milieu?
Maak al reizend de wereld mooier
Microkrediet schept mogelijkheden