Noor Trompenaars, social-media-manager bij Wakibi

Noor Trompenaars is als vrijwilliger social-media-manager voor Wakibi.

“Na mijn studie Culturele Studies en diverse communicatieopleidingen werk ik geruime tijd in de functie van communicatieadviseur in de non-profitsector. Omdat ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk vind en dus graag nieuwe dingen leer, ben ik in augustus 2020 gestart als LinkedIn-manager in het social-media-team van Wakibi. Het leuke hieraan vind ik dat alle dingen die ik leer kan toepassen in mijn betaalde functie en vice versa. En daarbij ontmoet ik ook nog nieuwe mensen! In mijn vrije tijd sport ik graag (hockey, tennis en hardlopen). 

Ik vind het belangrijk dat mensen in ontwikkelingslanden zich in hun eigen levensonderhoud moeten kunnen voorzien. Soms hebben ze net dat ene duwtje nodig. Ik ben onlangs zelf ook uitlener geworden. Op deze manier leer ik de werkwijze van Wakibi van dichtbij kennen en dat is mooi meegenomen in mijn communicatietaak. Ik ondersteun het liefst projecten van vrouwelijke ondernemers.”

Noor Trompenaars, vrijwilliger bij Wakibi

Geïnspireerd door het verhaal van Noor?

Zonder vrijwilligers geen Wakibi. Help jij mee ons microfinancieringsplatform optimaal draaiende te houden en te streven naar gelijkere kansen voor iedereen? Met een paar uur per maand kun je al een enorm verschil maken!

Vrijwilliger worden