Ga naar..

Informatie voor bedrijven

Impact met Wakibi

Veel bedrijven steunen ieder jaar een goed doel, met een bijdrage in geld en/of tijd. Wakibi heeft in de afgelopen jaren een aantal fantastische partners aan zich mogen binden. Bedrijven die vanuit hun passie voor ondernemen graag andere ondernemers helpen om hun dromen waar te maken. 

Partners zijn voor Wakibi ontzettend belangrijk. Want deze inzet maakt het mogelijk dat 100% van alle verstrekte leningen geheel ten goede komt aan de geselecteerde projecten van de ondernemers in ontwikkelingslanden. Doet u mee? Treed dan toe tot de Wakibi Social Impact Club.


Wakibi Social Impact Club

Het woord club zegt het al. Als u zich als partner aansluit bij Wakibi wordt u lid van een groep bedrijven met dezelfde doelen als u. De club is erop gericht om u en andere leden zoveel mogelijk impact te laten hebben met uw acties richting ondernemers in ontwikkelingslanden. Met uw medewerkers – en mogelijk met uw klanten – kunt u eveneneens een eigen clubgevoel creëren. 


Mogelijkheden Wakibi partnership 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijven die een bijdrage willen leveren aan Wakibi. U kunt toetreden tot de Wakibi Social Impact Club als Service Partner, Star Partner of Strategic partner. Als lid van de club betaalt u in alle gevallen een bijdrage in de vorm van een maandelijks lidmaatschap. De Star Partnership is het meest voorkomende partnership, hierbij heeft u een keuze uit 1,2,3 of 4 wereldsterren.
 


* Als u op zoek bent naar mogelijkheden om sociale impact te maken samen met uw medewerkers en/of klanten dan
is Wakibi een goede keuze. Wij hebben programma’s waarmee u op eenvoudige wijze continu impact kunt maken
samen met uw medewerkers en/of klanten.
** Ook los bij te boeken
Download dit overzicht als pdf


Wat levert een Wakibi partnership u op? 

U bent op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan een betere wereld en wilt daar uw medewerkers en/of klanten bij betrekken. Wakibi is hierin een aansprekende partner, die u en uw relaties de kans geeft écht impact te maken. Denk daarbij aan de volgende activiteiten:

• De Wakibi cadeaubon voor verjaardagen, het Kerstpakket of als relatiegeschenk. De bon geeft de ontvanger de mogelijkheid zelf een ondernemer uit te kiezen die zij vervolgens steunen middels een kleine lening. 
• Het oprichten van een eigen bedrijfsteam waarin u samen met uw medewerkers en/of klanten elkaars projecten en acties kunt volgen. 
• Een eigen promotiepakket waarmee u via uw eigen kanalen kunt vertellen over onze partnership, om zo meer mensen te betrekken en enthousiasmeren. 
• Deelname aan verschillende jaarlijkse partnerevenementen die Wakibi organiseert om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en te leren van interessante sprekers. 

Wilt u medewerkers en klanten actief betrekken bij uw mvo-beleid, impact zien van uw sociale activiteiten, een heldere visie uitstralen en deze ook opvolgen en snel en eenvoudig deelnemen? We verwelkomen u binnenkort graag bij onze club!

Matthijs Nieuwenhuis
Voorzitter Wakibi
m.nieuwenhuis@wakibi.nl
06-19351975  


Bestaande partners

Wakibi wordt al ondersteund door verschillende fantastische partners. Staat uw logo hier binnenkort ook tussen
 

 Belastingvoordeel door de ANBI-status

Wakibi heeft een ANBI-status, daardoor zijn giften en schenkingen belastingvrij en aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst vindt u meer informatie over de voorwaarden of vraag ons naar de voorwaarden.


Individuele donatie

Wilt u een geen partnership maar een individuele donatie doen aan onze organisatie? Dat kan! Via deze link komt u op de betaalpagina waar u het donatiebedrag zelf kunt bepalen en direct kunt afrekenen via iDeal.

Lees ook: Waarvoor gebruikt Wakibi donaties?

Of   direct aan onze organisatie

 

Vrijwilliger bij Wakibi

Wilt u op een andere wijze bijdragen aan de organisatie van Wakibi, namelijk als vrijwilliger? Onze vrijwilligers maken het mogelijk dat 100% van de leningen ten goede komen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Daarom zijn wij continu op zoek naar enthousiaste zelfsturende vrijwilligers die ons willen helpen onze impact te vergroten. 


Meer weten over de vrijwilligersfuncties? Bekijk de vrijwilligers pagina of neem contact met ons op.

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?