De eerste twee maanden Wakibi!

Door Redactie Wakibi op 31-1-2012

Over Wakibi

Wakibi bestaat vandaag alweer twee maanden! Lees hier hoeveel microkrediet we al hebben uitgeleend, dankzij jullie!

Wakibi.nl staat nu bijna 2 maanden live! En het zijn twee mooie eerste maanden!
Met 488 leden hebben we tot nu toe € 17.580 microkrediet uitgegeven aan 637 projecten met 1.697 ondernemers. De resultaten zijn sinds kort te zien op de homepage en vanaf begin volgende maand komt er een uitgebreider financieel overzicht op de site te staan. Ondertussen wordt er hard doorgewerkt aan een aantal dingen, bijvoorbeeld het dashboard voor de vertalers, aanbevelingen en de Marketing strategie.

Vertalen
Voor de vertalers van Wakibi.nl is het straks mogelijk om precies in een lijst te zien welke projecten er vertaald moeten worden! Het is bijna onmogelijk om alle projecten te vertalen maar de eerste paar pagina's die bezoekers van de site te zien krijgen zijn dan in goed Nederlands. Deze lijst wordt automatisch ververst als een tekst klaar is en je kunt zien hoeveel projecten jij en je collega's al vertaald hebben.

Heb je interesse om mee te helpen met vertalen? Stuur dan een e-mail naar Albert Borgt (a.borgt@wakibi.nl) of wordt direct lid van het team op http://www.wakibi.nl/team/wakibi-vertalers/.

Aanbevelingen
Ook hebben we een aantal mooie aanbevelingen voor Wakibi binnen gekregen! De laatste aanwinst is een aanbeveling van de Directeur Corporate Control Schiphol Group, Coen Reinders. Deze aanbevelingen komen binnenkort voorbij op de homepage en worden af en toe gebruikt in een facebookpost of tweet. Bekijk ze hier in 1 overzicht: http://www.wakibi.nl/aanbevelingen/

Marketing Strategie
In samenwerking met een aantal marketeers -zoals Coen Olde Olthof, Vice President bij KPN- zijn we bezig met het formuleren van de Marketing strategie voor 2012. Daar bovenop hebben we iemand van hetzelfde kaliber bereid gevonden deze plannen te toetsen in Henri Gentis, Industry Leader bij Google! Niet alleen voor Wakibi een top team, maar ook voor ons persoonlijk heel leerzaam om bij aan tafel te zitten!

Vanaf nu kun je hier twee wekelijks een update lezen!

Hartelijke groet,

Marijke