Even voorstellen: interim directeur Wakibi

Door Redactie Wakibi op 24-7-2019

Over Wakibi

Met veel plezier stellen wij namens het bestuur van Wakibi onze tijdelijke directeur Amarens Schuurmans voor.Amarens vervangt tot 1 februari 2020 onze directeur Yfke de Vroom, die geniet van haar verlof tijdens haar zwangerschap en de eerste maanden als moeder.

Amarens begint deze week met haar werk voor Wakibi en zal zich de eerste weken inwerken en de organisatie leren kennen. De komende maanden zullen in het teken staan van het vinden van nieuwe partners, het verder vergroten van het aantal leningen en het verder laten groeien van de interne organisatie.

Hierbij een korte introductie van Amarens: 

"Ik geloof in communicatie van binnenuit. Zoals ik zeg: 'Vanuit het hart naar zaken'. Bij een organisatie als Wakibi zit het hart op de juiste plek. Ik heb er zin in om meer mensen en bedrijven te verbinden met de doelen van Wakibi. Nederland is een echt ondernemersland en dan is het eigenlijk heel logisch dat we de zelfredzaamheid van ondernemers in ontwikkelingslanden ondersteunen. Een doel waarvoor ik mijn kennis en kunde graag inzet, zodat straks iedereen Wakibi kent en een van de projecten steunt."

Wij wensen Amarens een mooie tijd en veel plezier bij Wakibi toe!