FEEST! Al meer dan 2 miljoen euro uitgeleend!

Door Redactie Wakibi op 18-9-2019

Over Wakibi

Wat zijn we blij! Onlangs passeerden we een magische grens bij Wakibi: er is maar liefst 2 miljoen euro uitgeleend aan ondernemers in ontwikkelingslanden! Een bedrag om trots op te zijn. Voorzitter van Wakibi, Matthijs Nieuwenhuis: “Ik wil al onze uitleners heel hartelijk bedanken. Het is inspirerend te zien dat je al met 25 euro een leven kan veranderen."

Impact Nederlandse uitleners indrukwekkend

Twee miljoen euro... Bedenk je eens hoeveel levens daarmee veranderd zijn! Niet alleen die van de ondernemers zelf, maar vaak ook die van hun gezin of gemeenschap. "Onze missie is om armoede de wereld uit te helpen. Daar zijn we nog niet, maar de mijlpaal van 2 miljoen is meer dan een cijfer", aldus Matthijs. “Het is indrukwekkend te zien dat zo veel mensen in Nederland meedoen om ondernemers aan de andere kant van de wereld een stap verder te helpen. Vaak een belangrijke stap, voor zowel de ondernemers, als hun gezinnen en zelfs hele lokale gemeenschappen.

Ook vrijwilligers en bedrijven bedankt!

Een groep van zo’n 50 fantastische vrijwilligers werkt iedere dag aan het succes van Wakibi. Van klantenservice tot het organiseren van evenementen, van webbeheer tot het regelen van de financiën. Deze mensen zetten allemaal onbezoldigd hun tijd, ervaring en talenten in voor Wakibi. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven die onze missie een warm hart toedragen. Dus aan iedereen die Wakibi op wat voor manier dan ook steunt: ontzettend bedankt! Op naar de 3 miljoen euro!

Lijkt het je leuk om ook bij te dragen aan het succes van Wakibi? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Bijdragen kan op allerlei manieren, meer informatie vind je op wakibi.nl/vrijwilligers.