Gevraagd: enthousiaste uitleners met een verhaal

Door Wilma van Ittersum op 7-1-2022

Uitleners

Over Wakibi

Hoe meer mensen horen over Wakibi, hoe bekender wij worden. En hoe meer mensen enthousiast worden over onze stichting, hoe meer levens wij kunnen veranderen!

Het zal je dan ook niet verbazen dat het ons doel is om de zichtbaarheid van Wakibi te vergroten. Zo kunnen we nog meer ondernemers in ontwikkelingslanden helpen en maken we de wereld een heel stuk mooier. 

Wakibi wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers, waardoor 100% van de leenbedragen direct naar de projecten gaan. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen. We hebben volop leuke vacatures.

Verhalen van enthousiaste uitleners

Draag jij Wakibi een warm hart toe en vind je het leuk om daarover te vertellen? Dan komen we graag met je in contact. Waarom verstrek je leningen via Wakibi? Waar kies je je projecten op uit? Ben je er bijvoorbeeld op reis geweest, of heb je affiniteit met een bepaalde sector?

Door verhalen van uitleners te delen hopen we steeds meer mensen te enthousiasmeren ook een kleine lening te verstrekken. 

Bekijk bijvoorbeeld het verhaal van Mathijs hij verstrekt al 9 jaar microkredieten via Wakibi.

“Het mooie van microkredieten van Wakibi vind ik dat je ziet waar je geld naartoe gaat en wat er terugkomt. Je kunt mensen al met een relatief klein bedrag op weg helpen in hun toekomst. Als ik een aardig bedrag teruggekregen heb, leg ik een klein beetje bij en zoek ik weer een nieuw project.”

Wil jij ons helpen bekender te worden?

Dan horen we graag van je! Een redacteur plant een kort telefonisch interview met je in, dat vervolgens met een foto naar keuze op onze nieuwspagina en social media-kanalen geplaatst wordt.

Stuur een mailtje naar redactie@wakibi.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!