Interview Wakibi voor Pop Up TV / Studio Winterland

Door John Been op 9-12-2014

Over Wakibi

Vanuit Wakibi zijn we intensief bezig om via verschillende media ons werk en doelstellingen te verduidelijken en te promoten. Op donderdag 4 december j.l. vertegenwoordigde Frederique van Randwijck Stichting Wakibi tijdens een interview voor Pop Up TV / Studio Winterland, een online radio en tv station in Schiedam. Frederique werd gevraagd naar haar drijfveer om voor Wakibi te werken en kreeg daarnaast de ruimte om...

Vanuit Wakibi zijn we intensief bezig om via verschillende media ons werk en doelstellingen te verduidelijken en te promoten. Op donderdag 4 december j.l. vertegenwoordigde Frederique van Randwijck Stichting Wakibi tijdens een interview voor Pop Up TV / Studio Winterland, een online radio en tv station in Schiedam. Tijdens dit interview kreeg Frederique de kans om zichzelf als persoon en voorzitter te introduceren, maar bovenal, om Wakibi onder de aandacht te brengen van de doelgroep van Pop Up TV. Wij hopen natuurlijk dat zich hierin veel potentieel geïnteresseerden bevinden en dat wij daardoor onze ledenbasis verder kunnen versterken.

Frederique werd gevraagd naar haar drijfveer om voor Wakibi te werken en kreeg daarnaast de ruimte om haar visie op micro-financiering te geven en uitleg te geven over de ketenwerking van ondernemer, lokale partners, Kiva, Wakibi en kredietverschaffer. Zij maakte hierbij duidelijk dat het leuker is de voorzet te geven dan zelf te scoren, want de echte helden zijn de ondernemers in ontwikkelingslanden.

Voor de geïnteresseerden hieronder het gehele interview. 

Als je vragen of commentaar hebt over dit artikel, mail dan naar support@wakibi.nl.