Kerst is stilstaan bij wat anderen voor ons betekenen

Door John Been op 22-12-2014

Over Wakibi

Met kerst staan we stil bij wat anderen voor ons betekenen. Dankzij alle vrijwilligers kan Wakibi ondernemers in ontwikkelingslanden helpen met het verwezenlijken van hun dromen. En onze dank is groot!

Ook dit jaar wordt er in ongeveer 160 landen wereldwijd het kerstfeest gevierd. Dit is een belangrijk moment om stil te staan bij wat anderen voor ons betekenen en betekend hebben. Het bestaansrecht van Stichting Wakibi, als schakel in een belangrijke keten om onze leners in ontwikkelingslanden te kunnen laten beschikken over financiële diensten, is volledig afhankelijk van jullie vertrouwen, steun en bijdrage. Deze steun is ook dit jaar weer van onschatbare waarde geweest en heeft belangrijk bijgedragen in de verdere ontwikkeling en zelfredzaamheid van ondernemers wereldwijd. Jullie geven daarmee aan heel veel mensen hoop voor de toekomst, waar voorheen geen hoop was.

Wij zijn iedereen die bijdraagt en gelooft in de doelstellingen van Wakibi enorm dankbaar. Namens de ondersteunde ondernemers in ontwikkelingslanden wereldwijd, ons team van vrijwilligers en de leden van het bestuur, wensen wij jullie allen daarom hele fijne kerstdagen en een gezond en liefdevol 2015.