Valentijnscadeaus... Echte liefde is

Door Redactie Wakibi op 10-2-2012

Over Wakibi

Echte liefde is.. Samen lenen! Kies dit jaar voor een origineel valentijnscadeau om jouw geliefde te verrassen en maak met een cadeau meerdere mensen blij.

LIEFDE IS…. SAMEN LENEN!

 

Vergeet rode rozen of chocola en laat met dit valentijnscadeau zien dat liefde grenzeloos is

Verras je Valentijn met de Wakibi Cadeaubon! Zo steunen jullie samen een project naar keuze en help je een kleine ondernemer in een ontwikkelingsland om een beter bestaan op te bouwen. Naast dat je met dit valentijnscadeau meerdere mensen blij maakt, is het natuurlijk ook erg leuk om samen een ondernemer uit te zoeken waar jullie vertrouwen in hebben. Als de ondernemer in kwestie successen behaald, wordt de lening terugbetaald als tegoed op je Wakibi account. Nog leuker om hetzelfde bedrag dan opnieuw uit te lenen om weer een andere ondernemer diezelfde kans op een beter bestaan te geven. En zo kun je met eenzelfde bedrag achtereenvolgens tot wel 50 verschillende projecten te steunen.

Vergeet dus de Nederlandse kou en voel hoe hartverwarmend het is om mensen te steunen in hun ontwikkeling. Iedereen blij met dit mooie valentijnscadeau!

Bestel je valentijnscadeau hier en kies voor de projecten van ondernemers als Vladimir, Florita, Alfredo en alle anderen.
 

Geeft de liefde je vleugels? Word dan vrijwilliger bij Wakibi!