Wakibi als kerstcadeau?

Door Redactie Wakibi op 2-11-2012

Over Wakibi

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je personeel of zakenrelatie? De Wakibi Cadeaubon is het cadeau waarmee je deze kerst twee keer geeft.  

Als lid van Wakibi willen we graag je hulp inroepen. Wakibi heeft vorig jaar via enkele organisaties een cadeaubon als kerstgeschenk verstrekt en dat is iedereen erg positief bevallen! Mocht je een relatie of je werkgever willen benaderen om dit te introduceren, dan wordt dat zeer op prijs gesteld.

We hebben fysieke cadeaubonnen in kerstsfeer om een lening te verstrekken aan een ondernemer in een ontwikkelingsland. Nu zijn we op zoek naar organisaties die wellicht interesse hebben om dit als kerstcadeau te overwegen. 

Het volgende document kan daarbij gestuurd worden: 
www.wakibi.nl/download/kerst-cadeaubon.pdf


Waarom een Wakibi kerst cadeaubon?
  • Mensen kunnen zelf kiezen aan welke ondernemer in een ontwikkelingsland ze hun geld uitlenen
  • 100% van het geld gaat naar het gekozen doel
  • Gemiddeld betaalt 98% terug waarna mensen het geld (indien gewenst) terug kunnen laten storten op hun bankrekening

Kortom: Een goed doel steunen zonder dat dit ten koste gaat van de bestedingsvrijheid van de medewerkers/relaties.

Verspreiden van deze informatie wordt op prijs gesteld! Meer informatie is beschikbaar bij Peter Schinkel (p.schinkel@wakibi.nl) of Krista den Uijl (k.denuijl@wakibi.nl).

Naast de kerst cadeaubon voor bedrijven is er natuurlijk ook de normale Wakibi cadeaubon voor iedereen die eens een ander soort cadeau wil geven. Kijk hier voor meer informatie.