Yes, deze twee nieuwe bestuursleden gaan van start bij Wakibi!

Door Redactie Wakibi op 2-8-2019

Over Wakibi

Wakibi is heel blij met de start van twee nieuwe bestuursleden. Zij stellen zich graag aan jullie voor.

Corine Staring

Een beter bestaan voor ondernemers in ontwikkelingslanden

“Organisaties en mensen naar een hoger plan brengen, dat is waar ik enthousiast van word. Ik herken me daarom ook sterk in de purpose van Wakibi.“, vertelt kersvers bestuurslid Corine Staring enthousiast. In haar loopbaan binnen de luchtvaart is ze in verschillende senior rollen actief geweest op het vlak van Human Resources, Change en Transformatie. Voor Wakibi gaat ze aan de slag als bestuurslid HR en Organisatie. “Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in te zetten voor Wakibi en op eigentijdse wijze bij te dragen aan het bouwen van een beter bestaan voor ondernemers in ontwikkelingslanden.” Wil je Corine succes wensen, tips geven, of heb je een vraag? Mail naar c.staring@wakibi.nl.


Microkrediet sexy maken
Al een jaar of 15 is Hans Kramer (36) actief in PR en marketing, waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Nu zet hij zich in als bestuurslid Marketing & PR voor Wakibi. “Ik geloof er sterk in dat het een grote opdracht voor ons is om voor elkaar te zorgen en de planeet in een betere conditie achter te laten dan toen we werden geboren. Het is nodig én mogelijk om armoede de wereld uit te helpen en de verduurzaming van de globale economie te versnellen.” De uitdaging is volgens Hans om ‘impact investing’, waar microkrediet een belangrijk onderdeel van is, steeds meer mainstream en sexy te maken. Met hulp van strategische partnerships bijvoorbeeld. Daar gaat hij de komende tijd zijn schouders onder zetten. “Maar”, zegt hij, “ik kan en wil dat niet alleen doen. Dus heb jij ideeën over hoe we dat voor elkaar gaan boksen? Schroom niet om me te bestoken met je suggesties en ervaringen!”
Hans kun je bereiken via h.kramer@wakibi.nl.

Via Wakibi leen je persoonlijk aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden, zodat zij een beter bestaan op kunnen bouwen. Wil jij ook ondernemers ondersteunen via Wakibi? Ga naar onze site, kies een project en doe mee!