Een kerstcadeau voor een ondernemer

Door Redactie Wakibi op 18-12-2015

Over Wakibi

Dit jaar geef ik een bijzonder kerstgeschenk: een microkrediet waarmee een ondernemer in een ontwikkelingsland een toekomst op kan bouwen. Doet u ook mee?

Dit jaar geef ik een bijzonder kerstgeschenk: een toekomst aan een ondernemer in een ontwikkelingsland. U ook?


Printable postcard Wakibi Kerst 2015 - blauw

Printable postcard Wakibi Kerst 2015 - roodGeef een microkrediet, geef een toekomst!

Wilt u met kerst iets doen voor het goede doel? Via Wakibi kunt u op unieke wijze een kerstgeschenk geven door een microkrediet te verstrekken aan ondernemers in ontwikkelingslanden. U geeft hiermee ondernemende mensen in ontwikkelingslanden een kans op een zelfstandig bestaan en betere leefomstandigheden. Dus waarom dit jaar geen toekomst geven als kerstgeschenk?


Met de Wakibi cadeaubon kunt u uw relaties, medewerkers en familieleden een prachtig kerstcadeau geven. De cadeaubon kunt u bestellen via onze website, maar u kunt ook speciale kerstcadeaubonnen bij ons aanvragen als u er meer dan 10 wilt geven. Met de code op de cadeaubon kunnen deelnemers via wakibi.nl zelf bepalen aan welke ondernemer zij de 25 euro willen uitlenen. Voor 25 euro is het mogelijk om achtereenvolgens tot 50 verschillende projecten te steunen!

Door ondersteuning van onze donateurs, sponsoren en vrijwilligers gaat altijd de volledige inzet van 25 euro naar de ondernemers.

Hartelijke groet,
Christine Scheepmaker

Givaholic helpt Wakibi via givaholic.com.