Kerstboodschap

Door Redactie Wakibi op 19-12-2018

Over Wakibi

Beste Wakibi-deelnemer, we genieten weer van de kersttijd. De tijd van warmte, gezelligheid, sprankelend versierde kerstbomen en heerlijke kerstkoekjes. Maar wat ons betreft ook de tijd om even stil te staan bij het afgelopen jaar. En dat doen we graag, want wat wás 2018 toch een mooi jaar.

Samen hebben we inmiddels meer dan 100.000 projecteigenaren mogen helpen en we hebben bijna 8000 deelnemers enthousiast gemaakt dit met ons te doen.

We hebben een mobiele website gelanceerd, zijn omarmd door veel nieuwe partners, we hebben waardevolle stappen gezet in het samenwerken met meer reisorganisaties, we zijn geheel gesponsord op de radio geweest, hebben meerdere succesvolle evenementen georganiseerd, 'influencers' hebben over ons geschreven, "Wakibi beheert voor u" is geïntroduceerd voor grootleners, geven bij leven en nalatenschap, ook hebben we er óntzettend veel enthousiaste nieuwe vrijwilligers bij.

Een prachtig maar vooral bijzonder jaar

Bijzonder hoe zóveel mensen Wakibi omarmen en zich gezamenlijk inzetten voor hetzelfde doel: het stimuleren van zelfredzaamheid door het geven van kansen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Hoe Wakibi dit samen met haar vrijwilligers en partners doet is uniek in Nederland.

Laten we trots zijn op de steun die we samen hebben gegeven aan bijvoorbeeld de Samoaanse Eleni met haar restaurantje, de Colombiaanse Anderson met zijn schoonheidssalon of de Keniaanse Grace met haar boerderij. Kijkt u ook eens onder "Mijn Wakibi" wie u het afgelopen jaar allemaal heeft geholpen. Zij zitten er door u ook wat "warmer" bij deze kerst. Laten we hierop proosten aan de kersttafel.

Wakibi is alle deelnemers enorm dankbaar voor het steunen van de vele projecten. Maar ook voor het geduld en begrip dat wordt getoond voor onze vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor het operationeel functioneren van onze website en het beantwoorden van de daarbij behorende vragen. De snelheid hierbij is wellicht niet hetgeen dat u gewend bent. Daarbij danken we u voor uw begrip. We zijn momenteel druk bezig met het sneller en gebruiksvriendelijker maken van onze website. In een volgend nieuwsbericht geven we u hier meer informatie over.

Kerstcadeautje voor vrienden & familie

Nog op zoek naar een bijzonder kerstcadeau? De Wakibi kerstcadeaubon blijft beschikbaar tot 27 december en is online vanaf €25,- te koop (de bon wordt per mail verstuurd naar de ontvanger) via www.wakibi.nl/cadeaubon. Geef het ultieme kerstgevoel aan vrienden en familie én aan iemand aan de andere kant van de wereld. De ontvanger verzilvert de Wakibi-kerstcadeaubon met een code op www.wakibi.nl door zélf een project te kiezen om in te investeren. Zodra de lening is terugbetaald, kun hij/zij het geld opnieuw uitlenen of op eigen rekening laten uitbetalen. The gift that keeps on giving!

Namens alle vrijwilligers,
Fijne feestdagen,

Yfke de Vroom
Algemeen Directeur Wakibi