Wakibi ontvangt € 20.000 van Nu.nl als je mee helpt stemmen!

Door Redactie Wakibi op 29-10-2012

Over Wakibi

Wakibi maakt kans op een advertentiebudget t.w.v. 20.000 euro voor Nu.nl. Stem op onze samenwerking met ABN AMRO zodat we de 'Best Partner Award' gaan winnen.

Wakibi maakt kans op een advertentiebudget voor Nu.nl van € 20.000 én op de 'Best Partner Award'. Wakibi is de één na populairste van de 23 finalisten. Een stem op onze samenwerking met ABN AMRO kan ons dus een flinke stap verder helpen!

Stemmen kan op Nuzakelijk (rechts onder 'Stem nu' op 'ABN AMRO, Wakibi'). Stemmen werven kan gemakkelijk door deze oproep door te plaatsen met het Facebook, LinkedIn en Twitter icoon hier rechts boven op de pagina.

In De Partnership Verkiezing 2012 strijden Young Professionals en Managers uit het bedrijfsleven mee met hun business case voor een investering in een ontwikkelingsland. Wakibi doet mee met haar partnership met ABN AMRO, die alle kosten draagt voor de financiële transacties. Hierdoor kan 100% van het geleende geld naar de ondernemers in ontwikkelingslanden gaan. De prijs wordt uitgereikt op basis van het aantal stemmen op Nuzakelijk (50%) en op basis van de pitch (50%).