Wakibi verwelkomt recruitmentbureau Q-logic als partner

Door Redactie Wakibi op 5-1-2020

Partners en sponsors

‘Anders werken’ en ‘samen groeien’: dat is waar het om draait bij recruitmentbureau Q-logic. En we zijn ontzettend blij dat we deze coöperatie als nieuwe partner mogen verwelkomen! Het laat zien dat Wakibi bedrijven mooie mogelijkheden biedt voor de invulling van een structureel mvo-beleid. Q-logic steunt Wakibi met een uitleenbedrag van maar liefst € 10.000,- waarmee ze veel ondernemers in ontwikkelingslanden structureel kunnen steunen. Daarnaast steunt het bedrijf onze stichting met een donatie van € 2.000,- voor organisatiekosten en -groei.  

Q-logic steunt Wakibi met een uitleenbedrag van maar liefst € 10.000, waarmee ze veel ondernemers in ontwikkelingslanden structureel kunnen steunen. Daarnaast steunt het bedrijf onze stichting met een donatie van € 2.000 voor organisatiekosten en -groei.

Dat ze bij Q-logic ‘anders werken’, is te merken aan hun persoonlijke benadering en de kleine specialistische teams. De medewerkers worden binnen de coöperatie beloond aan de hand van resultaten, en ze hebben volledige vrijheid om die naar eigen inzicht te behalen. Het positieve gevolg: alleen de best passende kandidaten en vacatures.

De waarde 'samen groeien' sluit naadloos aan bij onze stichting. Door ondernemers toegang te geven tot krediet kunnen zij groeien. Zo biedt Q-Logic samen met Wakibi een oplossing voor die ondernemers. Een oplossing die past bij waar Q-Logic in gelooft: werkgeluk voor iedereen! 

Ook interesse in een partnership met Wakibi?

Door de combinatie van een uitleensom en een donatie help je niet alleen structureel ondernemers in ontwikkelingslanden, je geeft ook Wakibi de mogelijkheid om verder te groeien en vergroot daarmee de social impact van jezelf als samenwerkingspartner en die van Wakibi. Win-win dus! Bekijk onze partnerpagina voor meer informatie.