Tamara Kok, eventmanager bij Wakibi

Tamara Kok organiseert als vrijwilliger evenementen voor wakibi.

"Sinds het begin van 2021 ben ik begonnen bij Wakibi. Met het hele evenemententeam organiseren we diverse events zoals masterclasses, partnerdagen en vrijwilligersdagen. De opleiding Leisure & Events Management heb ik afgerond. Dan is het geen grote verrassing dat ik het bedenken en organiseren van events het allerleukste vindt om te doen. Ik ben bij Wakibi aangesloten omdat ik sociale impact wilde maken en ervaring wilde opdoen. Een win-win situatie dus! 

Ik ondersteun vrouwelijke ondernemers omdat het voor vrouwen nog steeds een stuk lastiger is om een lening aan te vragen. De projecten waar ik een lening uit heb staan zijn gericht op landbouw. Ik werk al jaren bij mijn ouders in de groentewinkel en ben opgegroeid met lokale producten vandaar dat mijn keuze is gevallen op landbouw. De leningen die ik nu heb lopen zijn bij verschillende onderneemsters: Ratna uit Cambodja, Grace uit Kenia en Lisbeth uit Ecuador. Deze landen heb ik nog nooit bezocht maar wie weet als corona het ooit weer toelaat."

Volg Tamara op LinkedIn.

Tamara Kok, eventmanager bij Wakibi

Geïnspireerd door het verhaal van Tamara?

Zonder vrijwilligers geen Wakibi. Help jij mee ons microfinancieringsplatform optimaal draaiende te houden en te streven naar gelijkere kansen voor iedereen? Met een paar uur per maand kun je al een enorm verschil maken!

Vrijwilliger worden