Bo Webb, stagiair video bij Wakibi

Bo Webb  is stagiair video bij Wakibi

“Mijn naam is Bo Webb en ik ben een fulltime student Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik marketing en communicatiemedewerker bij softwarebedrijf Create in Alkmaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films en series te kijken, muziek te maken en besteed ik veel uren aan foto-, audio- en videobewerking. Dit laatste is ook wat mij bij Wakibi heeft gebracht.

Begin 2021 ben ik vrijwilliger geworden bij Wakibi. Er was vraag naar iemand die video's kan monteren en ik ben altijd blij als ik ergens meer ervaring op kan doen en tegelijkertijd mensen kan helpen. Het werk van Wakibi spreekt me enorm aan en ik vind het fijn dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan het goede werk dat Wakibi levert. Momenteel ben ik samen met andere vrijwilligers bezig met het maken van een documentaire die ik zelf ook zal gaan monteren. Verder heb ik nog een aantal andere videoprojecten lopen die hopelijk binnenkort ingezet kunnen worden om nog meer mensen te kunnen bereiken.”

Bo Webb, stagiair bij Wakibi

Geïnspireerd door het verhaal van Bo?

Zonder vrijwilligers geen Wakibi. Help jij mee ons microfinancieringsplatform optimaal draaiende te houden en te streven naar gelijkere kansen voor iedereen? Met een paar uur per maand kun je al een enorm verschil maken!

Vrijwilliger worden