Ga naar..
<< Terug

Veelgestelde vragen

Status fondsenwerving

Kiva onderhoudt de fondsenwerving status van iedere Kiva Partner op basis van de duur in het systeem en de prestaties van de Kiva Partner. In combinatie met de risico ratio van de Kiva Partner, bepaalt de fondsenwerving status het maximaal aantal leningen dat een Kiva Partner mag posten in een bepaalde maand.

Kiva Partners kunnen de volgende statussen krijgen:

• Pilot: Betreft Kiva Partners die kort geleden zijn aangesloten bij Kiva. Deze Kiva Partners mogen slechts in een beperkte mate fondsen werven. Deze Kiva Partners zullen de status Actief krijgen nadat door Kiva een pilot-analyse is uitgevoerd.

• Actief: Nadat Kiva een pilot-analyse heeft uitgevoerd met een positief resultaat, krijgt de Kiva Partner de status Actief en mag deze via Kiva fondsen werven.

• Pauze: De Kiva Partner is tijdelijk niet in staat om fondsen te werven via Kiva. Dit kan op verzoek zijn van de Kiva Partner zelf, of bepaald door Kiva. In het laatste geval wordt dit veelal veroorzaakt door overschrijding van de bij Kiva aanvaardbare ratio op de omvang van de werving van fondsen, of schending van het beleid.

• Gesloten: Kiva werkt niet meer met de Kiva Partner

Maak een profiel als

Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Al een gebruiker
Facebook koppelen aan een bestaand account

Nieuw bij Wakibi?