Tessa van Oostrum, teamleider evenementen bij Wakibi

Tessa van Oostrum is vrijwilliger bij Wakibi. Ze coördineert de activiteiten van het evenemententeam.

"Als teamleider van het evenemententeam zorgen wij er met het hele team voor dat er gave events voor Wakibi worden neergezet. Zowel intern, voor onze vrijwilligers, als extern, waar iedereen welkom is! Ik krijg onwijs veel energie van het organiseren van evenementen voor Wakibi, omdat ik het belangrijk vind om mensen te kunnen informeren over de impact die je kunt maken door een microfinanciering te verstrekken aan een ondernemer. Wat voor ons een lunch op het terras is, kan voor iemand het verschil maken tussen wel of geen schone sanitaire voorzieningen of wel of geen geld om naar school toe te gaan.

In het dagelijks leven werk ik als Business IT Consultant, ben ik met enige regelmaat in de keuken te vinden om lekker te koken en sta ik met veel plezier op het hockeyveld."

Volg Tessa op LinkedIn.

Tessa van Oostrum

Geïnspireerd door het verhaal van Tessa?

Zonder vrijwilligers geen Wakibi. Help jij mee ons microfinancieringsplatform optimaal draaiende te houden en te streven naar gelijkere kansen voor iedereen? Met een paar uur per maand kun je al een enorm verschil maken!

Vrijwilliger worden