Hoera, een fantastische nieuwe partner voor Wakibi: touroperator Sawadee!

Door Redactie Wakibi op 12-11-2019

Partners en sponsors

Touroperator Sawadee organiseert avontuurlijke groepsrondreizen naar bestemmingen wereldwijd. Ook naar ontwikkelingslanden, bestemmingen waar Wakibi microkredietprojecten steunt. Sinds 1 januari 2018 compenseert Sawadee standaard de CO2-uitstoot voor al zijn reizigers. En die reizigers kunnen op hun beurt bij de boeking een vrijwillige bijdrage doen, waarmee de touroperator projecten steunt die bijdragen aan een gezondere aarde. Op deze manier heeft Sawadee namens zijn reizigers maar liefst € 20.000 kunnen schenken aan Wakibi! De komende vijf jaar kunnen wij dit bedrag doorlopend uitlenen aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Jan de Ridder, directeur van Sawadee Reizen: “Het mooie van Wakibi vind ik dat mensen geholpen worden in hun eigen omgeving, zodat ze de kans krijgen om uiteindelijk zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn. Daarnaast kan een bedrag vele malen uitgeleend worden, waardoor Wakibi met de inleg een groot aantal ondernemers kan ondersteunen. Een heel mooi initiatief, waar Sawadee zich namens zijn reizigers heel graag aan verbindt. Geweldig!”

Wakibi verstrekt microkredieten, waarmee ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen investeren in hun eigen leven en dat van hun omgeving. Dit doen we zonder winstoogmerk. Dankzij partners als Sawadee kunnen wij dat ook blijven doen. Het is geweldig dat de reizigers van Sawadee niet alleen genieten van een prachtige reis, maar ook de levens van anderen positief veranderen. We zijn ontzettend trots om Sawadee te mogen verwelkomen als tweede reisorganisatie die voor een structurele samenwerking met ons kiest!