Een Wakibi-cadeaubon: nu voor iedere gelegenheid

Door Liselot van Kesteren op 21-5-2020

Over Wakibi

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Of weet je niet wat je iemand moet geven die alles al heeft? Je kan natuurlijk kiezen voor een bos bloemen, douchegel of een fles wijn. Óf je geeft iets bijzonders. Een cadeau waarmee je niet één, maar twee keer geeft. Een cadeau waarmee je een leven verandert. Dat is de Wakibi-cadeaubon.

Voor iedere gelegenheid een leuk ontwerp

Sinds kort zijn onze cadeaubonnen verkrijgbaar in allerlei mooie thema’s. Is er iemand jarig, of is er een kindje geboren? Kies zelf het bijbehorende ontwerp. We hebben zelfs cadeaubonnen voor Vaderdag en eentje met het thema ‘liefde’. Er is een feestelijke variant voor tijdens de kerstdagen, maar ook een neutraal ontwerp behoort tot de opties. Wist je trouwens dat we ook speciale Wakibi-cadeaubonnen hebben voor relaties en collega’s? Perfect om invulling te geven aan het MVO-beleid van je bedrijf.

Investeer in een betere, fijnere en gezondere toekomst voor ondernemers in ontwikkelingslanden met een Wakibi-cadeaubon.

De ontvanger kiest zelf

Degene die jouw cadeau ontvangt kiest zélf aan welke ondernemer in een ontwikkelingsland ze hun geld lenen. Iemand in een land waar ze een mooie reis hebben gemaakt bijvoorbeeld, of een ondernemer in een sector waar ze affiniteit mee hebben. 100% van het geld gaat naar het gekozen project. Wakibi kent een terugbetalingspercentage van meer dan 97%!

De ontvanger kan het geld vervolgens investeren in een nieuw project, of het bedrag laten terugstorten op de eigen bankrekening. Zo geef je dus niet één, maar twee keer. En mocht de ontvanger het geld steeds opnieuw uitlenen, worden er steeds weer nieuwe levens positief veranderd. Zo blijft de social impact groeien.

 

Enthousiast geworden?

Kies een leuk ontwerp, bepaal zelf het bedrag en schrijf een persoonlijk boodschap. En maak niet alleen de ontvanger, maar ook een ambitieuze ondernemer in een ontwikkelingsland blij!