Zo geef jij Wakibi-ondernemers meer zichtbaarheid

Door Redactie Wakibi op 18-8-2020

Over Wakibi

Steun jij een ondernemer op Wakibi? Daar zijn wij heel blij mee! Je kan het project nog verder op weg helpen, door het te delen op social media. Zo maak je vrienden en familie misschien óók enthousiast om te lenen. En hoe meer mensen een project steunen, hoe sneller een ondernemer aan de slag kan!

Ook wij delen regelmatig interessante projecten, leuke interviews en ons laatste nieuws via social media. Dat doen we op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Om de zichtbaarheid van Wakibi-ondernemers te vergroten, willen we natuurlijk zoveel mogelijk volgers op deze kanalen. Maar niet alleen het aantal volgers telt, je helpt onze ondernemers ook enorm door actief te reageren op onze berichten. 

Een bericht op Facebook, Instagram of LinkedIn wordt namelijk niet automatisch aan alle volgers getoond, maar slechts aan een klein deel. De algoritmen van deze kanalen bepalen aan de hand van de aandacht voor een bericht of het interessant is voor een grotere groep volgers. Een bericht met veel likes, kliks, shares en reacties wordt dus automatisch aan meer mensen getoond. En als je een bericht van Wakibi deelt met je eigen vrienden of volgers, vergroot je daarmee natuurlijk ook het bereik van een bericht. Oftewel: met elke like, reactie of deelactie help je een ondernemer. 

Wil je helpen de zichtbaarheid van Wakibi-projecten en -ondenemers op social media te vergroten? Sluit je dan aan bij de Wakibi influencers-appgroep via deze link. Je hoort dan als eerste wanneer er iets nieuws gepost is!


Ga nu naar: