Geld lenen wordt iets sprankelends

Door Redactie Wakibi op 16-5-2017

Over Wakibi

Een zinvolle transactie, een bijdrage leveren en echt aan iets meebouwen. Met het geld dat je uitleent via Wakibi maak je echt een connectie. Lees hier hoe Jos Maassen vindt dat geld uitlenen via Wakibi iets sprankelends heeft.

,,Geld lenen aan Wakibi voelt voor mij echt als een zinvolle transactie; je bouwt aan iets. Je stopt geld in projecten en dromen van mensen. Ondernemende mensen bovenal. Het is geen goed doel waaraan je geld geeft en waarvan je vervolgens geen idee hebt wat ermee gebeurt. Er is een connectie met het geld dat je uitleent en het gezicht aan de andere kant dat met jouw bijdrage aan de slag gaat. Dat maakt het superleuk! Geld lenen wordt op deze manier sprankelend en levend.” Aan het woord is Jos Maassen, oprichter van marketingbureau Make Marketing Magic en fervent ondersteuner van Wakibi.
 

Jos is overtuigd dat het vertellen van persoonlijke verhalen effect heeft op mensen. ,,Een mooi initiatief hebben is prachtig, maar als je er niet over praat, blijft het klein. Door je eigen, persoonlijke verhalen te vertellen en deze op de juiste manier te verspreiden, kun je mooie initiatieven groot maken.” Vandaar dat Make Marketing Magic Wakibi kosteloos helpt met het vertellen van hun verhaal. ,,We adviseren bij hun strategie en denken mee over de onderwerpen. Van een gepassioneerde onderzoeker die vertelt over het nut van microkrediet, tot een pakkend verhaal over hoe goed het voelt anderen te helpen. Door deze verhalen met regelmaat te verspreiden, bouw je een ritme op, waardoor je vanzelf bekendheid creëert.”
 

Ondernemers helpen groeien

Toen Jos voor het eerst over Wakibi hoorde, was hij meteen onder de indruk. ,,Wakibi wil ondernemers helpen groeien. Laat dat nou precies dezelfde drive zijn als Make Marketing Magic. Het is mijn passie om ondernemers te laten groeien, om verkoopkansen te laten floreren. Natuurlijk, onze invulling is anders, maar het doel is hetzelfde. Dat vond ik zo inspirerend, dat mijn keuze om Wakibi te ondersteunen snel was gemaakt.” Wat Jos betreft is de basis gelegd. ,,Een volgende stap is slimme, virale en vernieuwende marketingideeën te bedenken en goeie partnerships aan te gaan. Zo’n geweldig platform als Wakibi verdient een brede bekendheid.”
 

PS: Wakibi schrijft maandelijkse over de drijfveren van een ondernemer in Nederland om ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen. Wilt u ook ondernemers ondersteunen via Wakibi? Neem dan contact met ons op.