Nieuwe website Wakibi live

Door Redactie Wakibi op 9-3-2020

Over Wakibi

Na een lange voorbereiding is er de afgelopen maanden ongelooflijk hard gewerkt door een kleine groep Wakibi vrijwilligers en onze development partner aan de nieuwe website van Wakibi. En we zijn live! En blij! En trots!

Waarom een nieuwe website?

We vonden het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van onze website. Frisser, moderner én betere functionaliteiten. De gehele ‘look en feel’ van de website is veranderd en hij is vooral gebruiksvriendelijker. Zo is de website responsive en op elk apparaat goed toegankelijk.

De nieuwe website laat beter zien wie we zijn, voor wie we doen wat we doen en met wie we dat doen. Het is niet alleen ons online visitekaartje, het biedt ons ook meer mogelijkheden voor de toekomst.

 

Tip en feedback welkom!

Tips en feedback zijn meer dan welkom

We zijn nu live, maar achter de schermen gaan we verder. Komende maanden hopen we de site verder te optimaliseren en uit te breiden met nog meer handige functies. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. We zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs.

Mailen kan naar support@wakibi.nl.

Want, het succes van Wakibi maken we met elkaar.