Loop mee in de strijd tegen armoede!

Door Mirjam de Graaf op 28-7-2023

Impact van microkrediet

Wakibiwandeling

Sponsorwandeling

Doe mee aan de Wakibi Wandeling op 7 oktober 2023 en help ondernemers in ontwikkelingslanden verder!

Een primeur: dit najaar organiseert Wakibi voor het eerst een sponsorwandeling. Daarmee halen we geld op om te zorgen dat er nog veel meer microkredieten worden verstrekt aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Want nog te veel mensen leven in armoede en hebben geen toegang tot financiering. Een microkrediet kan hun leven veranderen. Met een eigen bedrijf werken ze aan hun toekomst, én die van hun omgeving. Gemiddeld profiteren vijf mensen rondom de ondernemer van de positieve gevolgen van zo'n microkrediet.

 

Kortom: kom in beweging en wandel mee met de Wakibi Wandeling op 7 oktober. Je loopt in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen, een uniek duingebied tussen Zandvoort en Noordwijk. De ideale omgeving voor een mooie herfstwandeling! Je kunt kiezen uit 3 afstanden:

  • 7 kilometer (ongeveer 2 uur en een kwartier)
  • 10 kilometer (ongeveer 3 uur)
  • 16 kilometer (ongeveer 4,5 uur)

Inschrijven

Inschrijven kan via de speciale pagina voor de Wakibi Wandeling. Je kiest je afstand en maakt een profiel aan voor je eigen actiepagina. Het leukste is natuurlijk als je die persoonlijk maakt, met een bijzondere titel, je eigen motivatie en een leuke foto. (Niet meteen inspiratie? Je kunt ook de standaard tekst laten staan en de pagina later aanpassen. Hiervoor krijg je een aparte mail). Ook kun je instellen hoeveel geld je wilt ophalen.

Natuurlijk krijg je tips hoe je je pagina onder de aandacht kunt brengen en daarmee zoveel mogelijk donaties kunt ophalen. En we houden je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Wakibi Wandeling.

Meedoen aan de Wakibi Wandeling kost € 15,-, dit is inclusief de toegangskaart voor de Amsterdamse Waterleidingduinen. Loop jij met ons mee in de strijd tegen armoede? Met elke stap en elke kleine donatie geef je ondernemers in ontwikkelingslanden uitzicht op een betere toekomst!

Kun je niet op 7 oktober, of hou je niet zo van wandelen? Maar wil je wel meehelpen om meer microkredieten te realiseren? Steun dan de Wakibi Wandeling of één van de lopers met een donatie!