Kom je ook? Online Social Impact Talkshow Wakibi

Door Redactie Wakibi op 8-1-2023

Impact van microkrediet

Women Empowerment fonds

socialimpact

Kom je ook op de online Social Impact Talkshow van Wakibi? Donderdag 16 februari van 15:30-17:00 uur

Ben jij benieuwd hoe jij social impact maakt met je bedrijf of als individu? Met microfinanciering help je ondernemers wereldwijd. Laat je inspireren tijdens de online Social Impact Talkshow van Wakibi op 16 februari van 15:30-17:00 uur.

Er schuiven spraakmakende gasten aan tafel en tijdens de veiling kun je bieden op mooie items. De opbrengst gaat naar het Women Empowerment Fonds van Wakibi.

Ook ontdek jij:

√ Hoe je jouw geld duurzaam investeert
√ Hoe je geld laat circuleren 
√ Hoe jij met microfinanciering ondernemers in ontwikkelingslanden helpt naar zelfredzaamheid en een beter bestaan

Programma

Donderdag 16 februari
Online van 15.30 - 17.00 uur 


Het programma, in de vorm van een talkshow, is verrassend en afwisselend. We blikken terug op de impact van de microfinanciering van het afgelopen jaar en er schuiven spraakmakende gasten aan de tafel van Wakibi. 

Moderator Dianne Prins gaat in gesprek met inspirerende gasten: Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland en mede-oprichtster Women on Wings; Alexander Swagers, duurzaamheidsadviseur bij Synergie; en Mirte en Mart van Social Wheels, die de busjes "Willem, Wickie en Woezel" verhuren om Wakibi-projecten te financieren.


Tussendoor kun je bieden op mooie veilingitems. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan het Women Empowerment Fonds van Wakibi. 

Zorg dat je erbij bent!